reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

Ja miałam mieć dzisiaj wizytę u endo. Rano babka dzwonila z rejestracji, że lekarki nie ma do.konca mają. Wrrr. Ja się pytam czy do.innego.endokrynologa mnie zapisze, bo w przychodni jest kilka. A ona, że mam siw zgłosić do rodzinnego i on zadecyduje czy mi się coś stanie jak do.polowy czerwca poczekam. Ehhh

reklama
Hej, ja czekam już w kolejce do lekarza 😉
Zrobiłam betę (ale z powrotem w tamtym 1 laboratorium) Dzisiejszy wynik 1913. W sumie przeczytałam, że po 1000 wartości bety już się nie podwajają co 48h... mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i że ta beta nie spowalnia...😬

Hej Dziewczyny, i ja się przywitam. Miałam czekać do 06.05, wtedy mam wizytę u mojego giną, ale dzisiaj czekam na wizytę @PasiastyOgon, to będę mogła oficjalnie i legalnie się tu odezwać😉 Na początku beta słabo jakoś mi przyrastała, ale już przyrosty są ok, więc zobaczymy, co to się u mnie okaże. Z terminu owulacji dziś wychodzi mi 5+1.
@PasiastyOgon trzymam kciuki😊

Ja po wizycie. Pęcherzyk jest🥰 betę mam zrobić następny raz dopiero w piątek i się nie stresować przyrostami... najważniejsze żeby rosła i w piątek powinna być około kilku tysięcy...
Trochę jednak się stresuję przez tą różnicę w przyrostach między laboratoriami...😬
Ale dzisiejszy przyrost to prawie 100 % w stosunku do wczoraj, czy coś pomyliłam?

reklama
Do góry