Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kreska jestHej dziewczyny czy moglibyście spojrzeć na ten test ( przepraszam że rozebrany ale nie mogłam przez ten plastik złapać ostrości) czy tylko ja widzę tutaj druga blada kreskę ?
nie wiem ale raczej bierze sie po kolacji1 tabletka? A prosze powiedz mi czy to ma znaczenie o jakiej godzinie sie go bierze?
Ja też nie mam karty. Lekarka też poruszyła temat poronień i z tego co wiem nie zakładają tak wcześnie, bo różnie bywa. W pierwszej ciąży też nie maiłam założonej od razu. Dopiero w 10 tygodniu. A mam do Was pytanie czy macie większy brzuch? Bo ja niestety tak. Nie mogę sobie przypomnieć jak to było za pierwszym razem, ale jestem przerażona, że się tak zaokrąglił szybkoDziewczyny czy wam lekarz od razu na pierwszej wizycie zalozyl kartę ciąży? Pytam bo dziś byłam u swojej lekarki, pęcherzyk jest ale karty nie dostałam, zaczęłam się martwić że coś jest nie tak
Acard bezwzględnie zawsze na noc o stałej porze! Najlepiej przed snem1 tabletka? A prosze powiedz mi czy to ma znaczenie o jakiej godzinie sie go bierze?
Dziękuję za informacjęAcard bezwzględnie zawsze na noc o stałej porze! Najlepiej przed snem