tarnowo podgorneSkąd jesteście dziewczyny ? Ja z Gniezna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tarnowo podgorneSkąd jesteście dziewczyny ? Ja z Gniezna
Oczywiście to "super" jest odnośnie Twojego wyjścia ze szpitala. Mam nadzieję że jak.jiz wyjdziesz to głowa wróci na swoje toryJa mam wizytę dopiero 13.05 dzisiaj już jestem prawdopodobnie ostatni dzień w szpitalu, więc mega się cieszę.
Jak wasze samopoczucie i nastroje? Bo u mnie raz super a raz kiepsko bardzo, dzisiaj totalnie się źle czuje psychicznie. Pewnie też duży wpływ ma na mnie ten pobyt w szpitalu, już tydzień leżę...
Czekałam na Ciebie u Mam nadzieję, że zostaniemy do grudnia aż do wypakowania się czytam kreski na bieżąco i trzymam bardzo mocno.kciuki za ozytywny rozwój sytuacji :*Cześć dziewczyny. Długo zastanawiałam się czy dołączyć do Was i jeśli nie macie nic przeciwko to będę trochę podczytywać na razie. Wg ostatniej miesiączki jestem w 5 tyg ciąży.
Jestem po ivf .. trzy tygodnie po padaniu zarodka. Niestety wczoraj na usg lekarz nie umiał do końca stwierdzić czy pęcherzyk jest w macicy, ale niestety mam sporego krwiaka i ciągle plamie i boli mnie brzuch. Więc moja ciąża jest niepewna. W poniedziałek mam wizytę u innego ginekologa, więc zobaczymy co on dopatrzy.
Ja nie mogłam zasnąć do 3 coś mnie w klatce dusiło, nie mogłam normalnie oddychać i duszno było w pomieszczeniu. Teraz ledwo żyje. Ja takie duszności mam co jakiś czas, źle mi się oddycha.l, muszę powietrze łapać, dychawica taka jakbym astmę miała. Muszę w poniedziałek na wizycie prosić o poradę z tymHej. Ja dzisiaj jakąś wypompowana. Obudziłam.sie o.5, nie mogłam usnąć, a teraz by się poleżało;( znowu miałam.na papierze krew (ale w niedużej ilosci). Boli mnie.macica. Mdli mnie przetragicznie. Dzieci dokazuja, najmłodsza się próbuje wdrapywać na łóżko i jeczy, bo nie umie, najstarsza chałupę roznosi xd
Ja właśnie przez taki mega ból żołądka trafiłam do szpitala... na szczęście nie mam narazie mdłości i czekam teraz aż mnie jeszcze tutaj w szpitalu ginekolog obejrzy...Dołączam do źle się czujących.... Od rana , zwłaszcza przy myciu zębów...
Do tego mam mega ból żołądka /jelit