reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny. Długo zastanawiałam się czy dołączyć do Was i jeśli nie macie nic przeciwko to będę trochę podczytywać na razie. Wg ostatniej miesiączki jestem w 5 tyg ciąży.
Jestem po ivf .. trzy tygodnie po padaniu zarodka. Niestety wczoraj na usg lekarz nie umiał do końca stwierdzić czy pęcherzyk jest w macicy, ale niestety mam sporego krwiaka i ciągle plamie i boli mnie brzuch. Więc moja ciąża jest niepewna. W poniedziałek mam wizytę u innego ginekologa, więc zobaczymy co on dopatrzy.
Witamy 🙂 mam nadzieję, że już z nami zostaniesz

Jako że w poniedziałek i wtorek czułam się pełna energii postanowiliśmy się wybrać z mezem na odpoczynek, widoki piękne ale pech chce ze czuje się gorzej niż przez ostatnie 2 dni, a poniżej moje dzisiejsze widoki

Załączniki

• IMG-20240501-WA0013.jpg
    IMG-20240501-WA0013.jpg
    217,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG-20240501-WA0012.jpg
    IMG-20240501-WA0012.jpg
    244,3 KB · Wyświetleń: 49
Super że same dobre wieści :) Dziewczyny po 30 czy robicie tylko pappa czy decydujecie się na nifty/sanco? Mam 31lat i sporo się naczytałam że po 30 ryzyka
Ja robię na razie tylko Pappa, zobaczymy jak wyjdzie jeśli coś będzie nie tak to będę się dalej badac już odpłatnie

Jako że w poniedziałek i wtorek czułam się pełna energii postanowiliśmy się wybrać z mezem na odpoczynek, widoki piękne ale pech chce ze czuje się gorzej niż przez ostatnie 2 dni, a poniżej moje dzisiejsze widoki
Wow widok piękny 😍 i ambitny wypoczynek. Ja ostatnio po naszych okolicznych górkach i dostałam zadyszki. Zastanawiałam się co mi się dzieje, teraz wiem że to ciąża 😁

Ostatnia edycja:
Wow widok piękny 😍 i ambitny wypoczynek. Jak ostatnio po naszych okolicznych górkach i dostałam zadyszki. Zastanawiałam się co mi się dzieje, teraz wiem że to ciąża 😁
Mnie też wykończyła ta wyprawa, mimo że wjeżdżaliśmy kolejka, a teraz boli mnie brzuch nie mam siły i jestem na granicy wymiotów

Cześć dziewczyny. Długo zastanawiałam się czy dołączyć do Was i jeśli nie macie nic przeciwko to będę trochę podczytywać na razie. Wg ostatniej miesiączki jestem w 5 tyg ciąży.
Jestem po ivf .. trzy tygodnie po padaniu zarodka. Niestety wczoraj na usg lekarz nie umiał do końca stwierdzić czy pęcherzyk jest w macicy, ale niestety mam sporego krwiaka i ciągle plamie i boli mnie brzuch. Więc moja ciąża jest niepewna. W poniedziałek mam wizytę u innego ginekologa, więc zobaczymy co on dopatrzy.
Trzymam mocno kciuki za wizyte 🤞 🍀
Jaa mam wizyte dopiero 8 maja

reklama
Do góry