Ja się wreszcie wybrałam na badania i na szczęście obyło się bez kolejek i nie stałam w korkach jak wczorajszym popołudniem, miasto odpompowane z wody. Jeszcze muszę do córki upiec karpatke, bo jutro idę do niej na dzień Matki i Ojca do przedszkola i nastała moja kolej na pichcenie
reklama
Mój już przy 37 stopniach przechodzi agonięMi dzisiaj nadal niedobrze, ale musiałam ogarnąć dzieci do przedszkola, bo mąż ma 39 st i umiera
Emotional89
Fanka BB :)
A ja wybieram się dzisiaj prywatnie na wizytę do lekarza u którego prowadziłam poprzednią Ciążę. Ma chyba trochę lepszy sprzęt niż ten w luxmedzie. Zobaczymy co on zobaczy....Póki co nadal mam plamienia a objawów ciążowych brak.
Kurczę przeziębiłam się, w nocy stan podgorączkowy 37 stopni, ból gardła, katar, ból głowy. rozmawiałam z lekarzem, mam pić herbatę z miodem i cytryną. Na gardło *spam* Gardło i jak będzie źle to paracetamol byłyście podziebione w ciąży? Co brałyście?
monbed
A to ja też podpytam wynik moczu mam wszystko ok poza bakteriami norma w moim laboratorium to niecałe 400 a ja mam prawie 900 jest się czym martwić w poprzedniej ciazy nie miałam problemów z moczemInne parametry w normie? pH moczu zależy w dużej mierze od diety, przy podwyższonym łatwiej o infekcje i tworzenie się złogów. Najlepiej zakwasić sobie naturalnie mocz np. sokiem z żurawiny albo suszoną żurawiną, wodą z dodatkiem cytryny czy innymi produktami o kwaśnym odczynie
monbed
To ja już wiem dlaczego odgórnie lekarz mi mówił że będę.miec pappa a ja się zastanawiałam czy się nie pomylił ale jak już bez kategorii wiekowej to nie zaszkodzi wykonać bo generalnie chce zrobić badania genetyczne z krwi więc to będzie takie uzupełnienie bo z tego co wiem to pappa to statystyka a jednak badanie z krwi to już konkretny wynikTo na pewno nie jest projekt lokalny, ale ja tylko widzę info, że było oddane do tych tam konsultacji publicznych i potem kurcze nie mogę nic bardziej bieżącego znaleźć :/
Emotional89
Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
moonmonkey
o matko współczuję bardzo mi przykro, że tak się to zakończyłoNiestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
blanny
Bardzo mi przykro, szczerze współczuję. Trzymaj się ciepło.Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
reklama
paulinawts
Aktywna w BB
Bardzo mi przykroNiestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.