reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Ja się wreszcie wybrałam na badania i na szczęście obyło się bez kolejek i nie stałam w korkach jak wczorajszym popołudniem, miasto odpompowane z wody. Jeszcze muszę do córki upiec karpatke, bo jutro idę do niej na dzień Matki i Ojca do przedszkola i nastała moja kolej na pichcenie

reklama
Kurczę przeziębiłam się, w nocy stan podgorączkowy 37 stopni, ból gardła, katar, ból głowy. :( rozmawiałam z lekarzem, mam pić herbatę z miodem i cytryną. Na gardło *spam* Gardło i jak będzie źle to paracetamol :( byłyście podziebione w ciąży? Co brałyście?

Inne parametry w normie? pH moczu zależy w dużej mierze od diety, przy podwyższonym łatwiej o infekcje i tworzenie się złogów. Najlepiej zakwasić sobie naturalnie mocz np. sokiem z żurawiny albo suszoną żurawiną, wodą z dodatkiem cytryny czy innymi produktami o kwaśnym odczynie
A to ja też podpytam wynik moczu mam wszystko ok poza bakteriami norma w moim laboratorium to niecałe 400 a ja mam prawie 900 jest się czym martwić w poprzedniej ciazy nie miałam problemów z moczem

To na pewno nie jest projekt lokalny, ale ja tylko widzę info, że było oddane do tych tam konsultacji publicznych i potem kurcze nie mogę nic bardziej bieżącego znaleźć :/
To ja już wiem dlaczego odgórnie lekarz mi mówił że będę.miec pappa a ja się zastanawiałam czy się nie pomylił ale jak już bez kategorii wiekowej to nie zaszkodzi wykonać bo generalnie chce zrobić badania genetyczne z krwi więc to będzie takie uzupełnienie bo z tego co wiem to pappa to statystyka a jednak badanie z krwi to już konkretny wynik

Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.

Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
o matko współczuję 😣 bardzo mi przykro, że tak się to zakończyło😣

Bardzo mi przykro, szczerze współczuję. Trzymaj się ciepło.

reklama
Bardzo mi przykro 😥 😥

Do góry