Kosinka94
Moderator
Zależy jaki egzemplarz się trafi a tak poważnie zobaczysz jak Ci będzie w roli mamy. Moja bratowa jest super mamą, ale mówi że nie czuję tego jak ja i jak zdecyduje się na kolejne dziecko to tylko i wyłącznie zrobi to dla swoje córki. Ona nie ma potrzeby posiadania więcej dzieci, trochę rozjeżdżają się w tej kwestii z bratem, no ale cóż to zawsze ma kobiecie jest większa odpowiedzialność, więc ona powinna mieć ostatniej zdanieJa też marzyłam zawsze o małej gromadce, ale chyba już za późno jakbym w kolejnej ciąży miała bliźniaki to nawet bym się cieszyła ale w sumie teraz mogę sobie tak gadać, a życie pewnie zweryfikuje jak pojawi się pierwszy bobas czy marzenia o dużej rodzinie będą nadal aktualne
A co do bliźniaków. Przedstawiłam swoje wyniki przyrostu i progesteronu dziewczyna z kreskę, one popatrzyły i mówią że z tego mogą być bliźniaki najlepsze jest to że ja często miewam podwoje owulację i po ich słowach byłam taka zmieszana. No bo tak z jednej strony fajnie będzie spełnione marzenie o 3, a z drugiej jeszcze większy strach o ciążę. No i jak znalazł się tylko jedne dzidziutek to w sumie chyba się bardziej ucieszyłam