reklama
Kosinka94
Moderator
U mnie właśnie wleciała herbata z sokiem malinowym, bo ich pastylki na gardło mi nie pomagają.A co do pre.na.len to tam leczy tylko wysoka cena , bo nic w składzie za bardzo nie ma. Już lepiej się napić mleka z masłem, miodem i czosnkiem Pić sok malinowy itd.
blanny
Fanka BB :)
Nie w nich nic, co miałoby pomoc generalnie, więc nic dziwnego.U mnie właśnie wleciała herbata z sokiem malinowym, bo ich pastylki na gardło mi nie pomagają.
Yenna011
Dziewczyny, a wiecie czy można coś brać na zaparcia w ciąży? Zmiana diety nie wchodzi w grę, bo jem tylko to co nie spowoduje nudności i wymiotów. Herbatki ziołowe też odpadają, bo nie dam rady ich wypić. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza
PasiastyOgon
Moderator
Śliwki Tobie nie wchodzą?Dziewczyny, a wiecie czy można coś brać na zaparcia w ciąży? Zmiana diety nie wchodzi w grę, bo jem tylko to co nie spowoduje nudności i wymiotów. Herbatki ziołowe też odpadają, bo nie dam rady ich wypić. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza
thepaszkov
U mnie lekarz polecał śliwki, pieczone jabłka i dużo błonnika np w owsiankach.Dziewczyny, a wiecie czy można coś brać na zaparcia w ciąży? Zmiana diety nie wchodzi w grę, bo jem tylko to co nie spowoduje nudności i wymiotów. Herbatki ziołowe też odpadają, bo nie dam rady ich wypić. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza
morticia_adams
W poprzedniej ciąży brałam (spróbuję napisać rozłącznie nazwę leku, żeby nie ukryło) Lac- tu- lo-sum . Na mnie wtedy działał tak świetnie, że jeszcze syrop nie zdążył przelecieć przez przełyk, a już biegłam do łazienkiDziewczyny, a wiecie czy można coś brać na zaparcia w ciąży? Zmiana diety nie wchodzi w grę, bo jem tylko to co nie spowoduje nudności i wymiotów. Herbatki ziołowe też odpadają, bo nie dam rady ich wypić. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza
Yenna011
Śliwki Tobie nie wchodzą?
O śliwkach nie pomyślałam dzięki dziewczynyU mnie lekarz polecał śliwki, pieczone jabłka i dużo błonnika np w owsiankach.
reklama
Emimi
A babka płesznik?Dziewczyny, a wiecie czy można coś brać na zaparcia w ciąży? Zmiana diety nie wchodzi w grę, bo jem tylko to co nie spowoduje nudności i wymiotów. Herbatki ziołowe też odpadają, bo nie dam rady ich wypić. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza