reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Ja odwiozlam dzisiaj dzieciaki do przedszkola. Synowi szukałam chyba z pół godziny koszuli bo mają zdjęcia dzisiaj i chciałam oboje wystroić 😂 potem zakupy. Wróciłam to zjadłam śniadanie i zaległam w łóżku i nic mi się nie chce kompletnie. A tu mam sprzątanie, zmywanie, obiad zrobić i okna umyć a nie mam siły

Hej. Również życzę powodzenia na wizytach.
Mi normalnie tak dokuczają mdłości, że mam.ochote sobie wyciąć żołądek ahahah. Jadę dzisiaj jako bezdzietna lambadziara do lampka, najmłodsza sprzedałam tesciowej xd jak będzie coś unisex zimowego na noworodka, biere! 😀

Hej. Również życzę powodzenia na wizytach.
Mi normalnie tak dokuczają mdłości, że mam.ochote sobie wyciąć żołądek ahahah. Jadę dzisiaj jako bezdzietna lambadziara do lampka, najmłodsza sprzedałam tesciowej xd jak będzie coś unisex zimowego na noworodka, biere! 😀
Macie babcie na miejscu do pomocy?
My nikogo 😅
U mnie też mdłości... gin kazał sprawnie zrobić pakiet badań, bo na niektóre długo się czeka, ale nie wiem kiedy się zbiorę🤢
Próbujesz coś na te mdłości stosować? U mnie gumy na mdłości w ciąży działają jeszcze gorzej🤢 wczoraj kupiłam zalecony prevomit. Ale nie wiem czy coś pomoże...

My nikogo 😅
U mnie też mdłości... gin kazał sprawnie zrobić pakiet badań, bo na niektóre długo się czeka, ale nie wiem kiedy się zbiorę🤢
Próbujesz coś na te mdłości stosować? U mnie gumy na mdłości w ciąży działają jeszcze gorzej🤢 wczoraj kupiłam zalecony prevomit. Ale nie wiem czy coś pomoże...
Mnie jedynie pomagają migdały blanszowane, w Lidlu kupuje :) a i jeszcze gorąca, gorzka dość mocna herbata

My nikogo 😅
Wiesz co ja mam tak, że ja mam całą rodzinkę blisko. Ale mama do mnie nie przyjeżdża, siostry też nie. Czasami teściowa jak moze i chce weźmie jedno dziecko albo popilnuje jak ide do lekarza czy gdzieś jedziemy. A i bardzo cenie babcie męża, bo dostarcza nam wiejskie jaja ❤️

A na mdłości nic nie biorę, w sensie wyczaiłam że izotoniki mi pomagają, chociaż mają glukoze. Od gumy miętowej chyba bym się porzygała. Myje zeby pasta dla dzieci ^^

Wiesz co ja mam tak, że ja mam całą rodzinkę blisko. Ale mama do mnie nie przyjeżdża, siostry też nie. Czasami teściowa jak moze i chce weźmie jedno dziecko albo popilnuje jak ide do lekarza czy gdzieś jedziemy. A i bardzo cenie babcie męża, bo dostarcza nam wiejskie jaja ❤️

A na mdłości nic nie biorę, w sensie wyczaiłam że izotoniki mi pomagają, chociaż mają glukoze. Od gumy miętowej chyba bym się porzygała. Myje zeby pasta dla dzieci ^^
O tak, patent z pastą dla dzieci wyczaiłam w 2 ciąży 🤣

reklama
Do góry