Ja następną wizytę mam 27.05 i wybrałam sobie jak najwcześniejsza godzinę tj 7.50 bo miałam przeczucie że któreś z moich dzieci będzie miało tego dnia dzień Mamy i Taty w przedszkolu. Mówię sobie pójdę tak wcześnie bo oprócz wizyty mam jeszcze spotkanie z położna i zakładanie karty ciąży to akurat zdążę na przedstawienie a tutaj się okazało że mnie przeczucia myliłyPrzelozyli mi wyzyte dopiero na godz 17
reklama
morticia_adams
Fanka BB :)
Poczyniłam zakupy. Oprócz przydatnych pojemników na mocz i syropu, bo coś mnie bierze przeziębienie, to kupiłam ponoć game-changer wśród staników dla kobiet w ciąży i karmiących: biustonosz z Rossmanna moje drogie Teraz w końcu moje piersi czują, że żyją. Cena 50zl. Póki co nic nie gniecie, nie przeszkadza Chyba polubimy się na dłużej.
Marzenaaa12
Ja mialam miec dzis ma godz 11 czekalam do 12 i okazalo sie że doktorka pilnie wezwana a wizyta dopiero o 17 bedzieJa następną wizytę mam 27.05 i wybrałam sobie jak najwcześniejsza godzinę tj 7.50 bo miałam przeczucie że któreś z moich dzieci będzie miało tego dnia dzień Mamy i Taty w przedszkolu. Mówię sobie pójdę tak wcześnie bo oprócz wizyty mam jeszcze spotkanie z położna i zakładanie karty ciąży to akurat zdążę na przedstawienie a tutaj się okazało że mnie przeczucia myliły
PasiastyOgon
Moderator
Nie będzie przedstawienia w tym dniu?Ja następną wizytę mam 27.05 i wybrałam sobie jak najwcześniejsza godzinę tj 7.50 bo miałam przeczucie że któreś z moich dzieci będzie miało tego dnia dzień Mamy i Taty w przedszkolu. Mówię sobie pójdę tak wcześnie bo oprócz wizyty mam jeszcze spotkanie z położna i zakładanie karty ciąży to akurat zdążę na przedstawienie a tutaj się okazało że mnie przeczucia myliły
PasiastyOgon
Moderator
A jak z trzymaniem biustu? I rozmiarówką?Poczyniłam zakupy. Oprócz przydatnych pojemników na mocz i syropu, bo coś mnie bierze przeziębienie, to kupiłam ponoć game-changer wśród staników dla kobiet w ciąży i karmiących: biustonosz z Rossmanna moje drogie Teraz w końcu moje piersi czują, że żyją. Cena 50zl. Póki co nic nie gniecie, nie przeszkadza Chyba polubimy się na dłużej. Zobacz załącznik 1632438
Chce_byc_mama_wielu
Ja mam 3, w tym jeden biały zafarbowal mi na szaro wrr. Były dobre dopóki cyce mi nie urosly. Teraz XL za małe:/ ja je wolałam.na jesień nosić I nie wiem czy już masz kartę rossne (teraz w aplikacji), to.po jakimś czasie akcesoria da dzieci i mam 10% taniej po jakimś czasie i zrobieniu ileś tam zakupów polecamPoczyniłam zakupy. Oprócz przydatnych pojemników na mocz i syropu, bo coś mnie bierze przeziębienie, to kupiłam ponoć game-changer wśród staników dla kobiet w ciąży i karmiących: biustonosz z Rossmanna moje drogie Teraz w końcu moje piersi czują, że żyją. Cena 50zl. Póki co nic nie gniecie, nie przeszkadza Chyba polubimy się na dłużej. Zobacz załącznik 1632438
morticia_adams
Ja mam 108 w biuście i wzięłam L. No powiem Ci, że trzyma. Na razie nie mogę się przyczepić.A jak z trzymaniem biustu? I rozmiarówką?
morticia_adams
Szlag! Zapomniałam o tej karcie Rossne! Dzięki. Już teraz będę używaćJa mam 3, w tym jeden biały zafarbowal mi na szaro wrr. Były dobre dopóki cyce mi nie urosly. Teraz XL za małe:/ ja je wolałam.na jesień nosić I nie wiem czy już masz kartę rossne (teraz w aplikacji), to.po jakimś czasie akcesoria da dzieci i mam 10% taniej po jakimś czasie i zrobieniu ileś tam zakupów polecam
Nie córka ma 22.05 a syn dopiero w czerwcu i moje przeczucia niezbyt zadziałały. Pójdę na wizytę jak zombieNie będzie przedstawienia w tym dniu?
reklama
Emotional89
Wczoraj zrobiłam beta hcg i wyszło ponad 14tys. Wg om 6+3. Dzisiaj wieczorem wizyta u ginekologa. Zobaczymy jak będzie...