No jak martwy to tak, to oczywiście bez znieczuleniaAle ja to samo! Ja panicznie boję się dentysty. Za pierwszym razem jak byłam to nie wiedziałam że jestem w ciąży i po zrobieniu zdj prosiłam o znieczulenie. On natomiast powiedział że ząb jest martwy i nic nie będę czuła, no i faktycznie tak było, nic nie czułam. A to jest mój dentysta prywatny i zaufanie do niego mam, pomimo że przy każdej wizycie trzęsę portami
reklama
Sentosa
Fanka BB :)
Trzymamy!Trzymajcie kciuki, bo ja to się panicznie boje dentystów
Dentysty to ja się wcale nie boję, wizyta jak u każdego innego lekarza. Ale rachunków od dentysty to już się zdecydowanie boję
Bibi80
Ja na tylniej!właśnie dziewczyny na której ścianie macicy macie łożysko ?
Bibi80
Super wiadomosci! To w którym jesteś tc?Byłam dziś na usg. Wszystko jest ok. Torbiel się zmniejsza i jest już praktycznie pęcherzykiem
Ciąża młodsza o tydzień w stosunku do miesiączki, więc mam podawać datę z usg czyli to samo co powiedział mój gin
Edka88
Ja mam na przedniejwłaśnie dziewczyny na której ścianie macicy macie łożysko ?
Bibi80
Super!!Hej Dziewczyny,
trochę się nie odzywałam, bo czekałam jak na szpilkach na wyniki badań prenatalnych, na szczęście na ten moment wszystko dobrze u obojga dzieci
Cieszę się, że u Was w większości również dobrze <3
Świętuję przeżycie prenatalnych chinszczyzną, właśnie sobie zamówiłam i czekam na dostawę
Dziewczyny dziś na bank będzie 1000 stron wątku
czyli dużo wydatków, ale też dużo fajnych imprez! ja potrzebuję chwili odpoczynku, po tych dwóch ostatnich miesiącach, a i w czerwcu znalazłam apartament w atrakcyjnej cenie, więc nie wyjdzie nas aż tak drogo. Tydzień później cena idzie w górę o 700złTeraz to będzie z górki. Magiczny 13 tydzień zaczęty zazdroszczę wakacji, my w tym roku obejdziemy się smakiem, bo za 2 tygodnie mam dwie komunię A w sierpniu dwa wesela
Dzisiaj w końcu powiedziałam przełożonemu o ciąży poinformuje tylko naszego vice presidenta, bo tu chodzi o kwestie budżetowe w dziale, a tak to reszcie mogę powiedzieć, kiedy będę gotowa.
Był bardzo miły, powiedział, że jest „excited” i że ta informacja „made his day”
Gdy powiedziałam mu, że chcę iść na zwolnienie we wrześniu, to na początku myślał, że chcę tak wcześnie zacząć macierzyński dopytywał się, czy w takim razie nie będzie mnie od września do września. W UK chyba to niespotykane, że bierze się zwolnienia w trakcie trwania ciąży w każdym razie już ogarnął i będziemy szukać powooooli kogoś na zastępstwo.
Nie chce mi się dzisiaj gotować i czekam właśnie na zamówiony set: nuggesty sojowe, bułeczki bao, kimchi, edamame, piklowany ogórek, marchewka w sezamie i frytki z batata z sosikami
powinnaś koniecznie zbadać poziom ferrytyny, bo sam poziom żelaza może Ci nie wykazać anemii.właśnie tak myślałam że może to być brak żelaza bo włosy lecą mi garściami .... co jest raczej dziwne w ciąży
reklama
Karola z nadzieją
Bao kochom!czyli dużo wydatków, ale też dużo fajnych imprez! ja potrzebuję chwili odpoczynku, po tych dwóch ostatnich miesiącach, a i w czerwcu znalazłam apartament w atrakcyjnej cenie, więc nie wyjdzie nas aż tak drogo. Tydzień później cena idzie w górę o 700zł
Dzisiaj w końcu powiedziałam przełożonemu o ciąży poinformuje tylko naszego vice presidenta, bo tu chodzi o kwestie budżetowe w dziale, a tak to reszcie mogę powiedzieć, kiedy będę gotowa.
Był bardzo miły, powiedział, że jest „excited” i że ta informacja „made his day”
Gdy powiedziałam mu, że chcę iść na zwolnienie we wrześniu, to na początku myślał, że chcę tak wcześnie zacząć macierzyński dopytywał się, czy w takim razie nie będzie mnie od września do września. W UK chyba to niespotykane, że bierze się zwolnienia w trakcie trwania ciąży w każdym razie już ogarnął i będziemy szukać powooooli kogoś na zastępstwo.
Nie chce mi się dzisiaj gotować i czekam właśnie na zamówiony set: nuggesty sojowe, bułeczki bao, kimchi, edamame, piklowany ogórek, marchewka w sezamie i frytki z batata z sosikami
Trochę lżej jak powiedziałaś przełożonemu? Ja odetchnęłam tez mam szefostwo firmy w USA i nie do końca rozumieja to ze tak szybko poszłam na L4, ale niby się cieszą