G
guest-1677526072
Gość
powinno pisać na karcie po prenatalnychA jak to sprawdzić? To jest może gdzieś zapisane w raporcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinno pisać na karcie po prenatalnychA jak to sprawdzić? To jest może gdzieś zapisane w raporcie?
trochę tak. powiedziałam, że jestem po przejściach i ciągle bardzo się boję o ciążę, dlatego on mi powiedział, że nie muszę się spieszyć z mówieniem reszcie W październiku rozpoczyna się u mnie w firmie ważny projekt. Nie mam do niego serca, nie chcę brać w nim udziału, więc cieszę się, że szef już teraz wie o ciąży, bo nie będzie potrzeby mnie tak bardzo angażować przygotuję w lato brief, wybierzemy wykonawców, ogarniemy agendę, a całą resztę zostawiam mojemu następcyBao kochom!
Trochę lżej jak powiedziałaś przełożonemu? Ja odetchnęłam tez mam szefostwo firmy w USA i nie do końca rozumieja to ze tak szybko poszłam na L4, ale niby się cieszą
ja tak samo mam na przedniej i czytałam że można później czuć ruchyJa mam na przedniej
Kochana z synem w pierwszej ciąży tez miałam na przedniej a ruchy czułam w 19 tygja tak samo mam na przedniej i czytałam że można później czuć ruchy
A na kolację pierdyknelam te carpaccio i zapilam winem ale dobre ,musujące i zimne
Jak by Was ktoś tak z przypadku poczytał to nieźle by się za głowę złapałOooo właśnie, cin cina muszę do lodówki wstawić
szybciej to może chodzi o to że od 15 tygodnia można czuć . Też Ci mówiłam o tym że mam nisko takie smyranie itp ale przeszło to chyba nie było togazy napewno nie, bo to jest bardzo nisko.
Ja dzisiaj sprawdzałam to pierwsze kopnięcia widoczne, a raczej pykniecia brzucha miałam w 15+4, ale teraz mam momentalnie takie coś dziwne i obce, ze aż się czuje dziwnie oczywiście tez wiem, ze ruchy w 12 czy 13 to raczej niemożliwe, zastanawiam się właśnie w kolejnych ciążach jak to bywa, bo na jakiś grupach właśnie piszą ogólnie ze szybciej.
u mnie w pierwszej miałam na przedniej i czułam w 21 tygodniu w 3 ciąży miałam na tylniej i czułam już w 15Kochana z synem w pierwszej ciąży tez miałam na przedniej a ruchy czułam w 19 tyg
Kurczę nic tu nie ma, ale to inny system więc może tego nie zapisują. Może jak już będzie pełny raport z Pappą to tam coś znajdępowinno pisać na karcie po prenatalnych
Takze trzymajmy się wersji, że będziemy czuć szybko żeby nie zwariować ja jutro zaczynam 15 tydzień (14+0)u mnie w pierwszej miałam na przedniej i czułam w 21 tygodniu w 3 ciąży miałam na tylniej i czułam już w 15
Ja moim bliskim koleżanką już powiedziałam dawno, bez mówienia o tym mężu. Jego i moi rodzice się dowiedzą po wynikach villo. Jego mama tak jak i moja to straszne gaduły, już by wszyscy wiedzieli.Równo 9 tydzień.
Tylko powstał zgrzyt między mną a mężem, bo powiedziałam, że skoro już wszystko ok, to powiem mamie, a ten, że nie, że NIKOMU nie mówimy to jej też nie