reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Bao 😰😰 kochom!

Trochę lżej jak powiedziałaś przełożonemu? Ja odetchnęłam :) tez mam szefostwo firmy w USA i nie do końca rozumieja to ze tak szybko poszłam na L4, ale niby się cieszą :p
trochę tak. powiedziałam, że jestem po przejściach i ciągle bardzo się boję o ciążę, dlatego on mi powiedział, że nie muszę się spieszyć z mówieniem reszcie ☺️ W październiku rozpoczyna się u mnie w firmie ważny projekt. Nie mam do niego serca, nie chcę brać w nim udziału, więc cieszę się, że szef już teraz wie o ciąży, bo nie będzie potrzeby mnie tak bardzo angażować 😅przygotuję w lato brief, wybierzemy wykonawców, ogarniemy agendę, a całą resztę zostawiam mojemu następcy 😆

gazy napewno nie, bo to jest bardzo nisko.

Ja dzisiaj sprawdzałam to pierwsze kopnięcia widoczne, a raczej pykniecia brzucha miałam w 15+4, ale teraz mam momentalnie takie coś dziwne i obce, ze aż się czuje dziwnie 😂 oczywiście tez wiem, ze ruchy w 12 czy 13 to raczej niemożliwe, zastanawiam się właśnie w kolejnych ciążach jak to bywa, bo na jakiś grupach właśnie piszą ogólnie ze szybciej.
szybciej to może chodzi o to że od 15 tygodnia można czuć . Też Ci mówiłam o tym że mam nisko takie smyranie itp ale przeszło 🤷 to chyba nie było to

reklama
Równo 9 tydzień.

Tylko powstał zgrzyt między mną a mężem, bo powiedziałam, że skoro już wszystko ok, to powiem mamie, a ten, że nie, że NIKOMU nie mówimy to jej też nie 🙄
Ja moim bliskim koleżanką już powiedziałam dawno, bez mówienia o tym mężu. Jego i moi rodzice się dowiedzą po wynikach villo. Jego mama tak jak i moja to straszne gaduły, już by wszyscy wiedzieli. 😉

Do góry