G
guest-1677526072
Gość
właśnie dziewczyny na której ścianie macicy macie łożysko ?Bo to od ułożeniu dziecka i łożyska jeszcze zależy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie dziewczyny na której ścianie macicy macie łożysko ?Bo to od ułożeniu dziecka i łożyska jeszcze zależy
Umówiłam się na jutro do mojej dentystki, może coś poradzi bo inaczej zaraz sama go sobie wyrwę a znieczulenie dla kobiet w ciąży jest dostępne?ale doczytałam że boli, to idź do dentysty i spytaj o to co lepiej żeby przestało boleć ...może będzie leczenie a to bezpieczniejsze jak narazie
Idź do dentysty i niech zobaczy. Niby się nie powinno usuwać, ale jak trze ba to trzebaKobietki a czy w ciąży może usunac 8? Ukruszyla mi się w weekend i zaczęła bolec i nie wiem czy leczyć czy usuwać…
Możesz brać normalnie znieczulenie. Tylko rtg nie można w 1 trymestrze.Umówiłam się na jutro do mojej dentystki, może coś poradzi bo inaczej zaraz sama go sobie wyrwę a znieczulenie dla kobiet w ciąży jest dostępne?
jest dostępne korzystałam już . Mają takie które są bezpieczne dla dzieciątkaUmówiłam się na jutro do mojej dentystki, może coś poradzi bo inaczej zaraz sama go sobie wyrwę a znieczulenie dla kobiet w ciąży jest dostępne?
to zależy jakie bo jest silniejsze i takie bezpieczne , zawsze trzeba poinformować stomatologa że się jest w ciąży i on dobiera właśnie bezpieczne znieczulenie (to tak z tego co moja dentystka mówiła )Możesz brać normalnie znieczulenie. Tylko rtg nie można w 1 trymestrze.
Postaram się jakoś do jutra wytrzymać to nawet nie jest ból ciągły tylko chyba mam odsłonięty kanał czy jak się to nazywa i momentami mam taki ból, że mam wrażenie, że mi oczy wyskoczą na wierzchjest dostępne korzystałam już . Mają takie które są bezpieczne dla dzieciątka
Fajnie że się udało tak szybko iść do dentysty co do bólu to jedyne co to paracetamol
bardzo mi przykro mam nadzieję że do jutra dasz jakoś radę i już jutro będzie dobrzePostaram się jakoś do jutra wytrzymać to nawet nie jest ból ciągły tylko chyba mam odsłonięty kanał czy jak się to nazywa i momentami mam taki ból, że mam wrażenie, że mi oczy wyskoczą na wierzch