Normalnie story of my life, ja to bym się najchętniej teraz pod kroplówkę podpięła, żeby nie myśleć, co zjeśćZjadłabym coś, ale nie wiem co
Mam ochotę na eklerkę, ale ani zrobić nie umiem ani kupić o tej porze nie kupię
reklama
Sentosa
Fanka BB :)
Dwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia! i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach! naoglądałam się pięknych zdjęć i teraz nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Ja dziś czuję się fatalnie. Boli mnie wszystko, mdłości mam niemiłosierne, a w pracy niewiele brakowało, żebym zasnęła na siedząco.
Ja dziś czuję się fatalnie. Boli mnie wszystko, mdłości mam niemiłosierne, a w pracy niewiele brakowało, żebym zasnęła na siedząco.
Współczuję Będzie lepiej Chociaż tyle, że jesteś już po pracy, to już teraz same przyjemności typu czytanie naszej radosnej wątkowej twórczościDwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia! i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach! naoglądałam się pięknych zdjęć i teraz nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
MartaMarkry
miałam dziś to samo z sennością! Siedziałam i pilnowalam się żeby mie zasnąć, zwlszcza ze nie miałam kompletnie co robić….Dwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia! i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach! naoglądałam się pięknych zdjęć i teraz nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Sentosa
Aż się boję jak to wygląda jak do tej senności dochodzi nuda w pracy U mnie zawsze jest co robić, ciągle terminy gonią i jak tylko wydaje się, że się pięknie odkopałam z papierów to zawsze się jakiś nowy temat wysypie. Ale przynajmniej nie ma nudy, a czas dość szybko leci.miałam dziś to samo z sennością! Siedziałam i pilnowalam się żeby mie zasnąć, zwlszcza ze nie miałam kompletnie co robić….
Mamafasolki
Ja po prenatalnych. USG ok, dzidzia ma 69 mm, NT 1.96. ginekolog mówi, że USG wzorcowe.
Karola z nadzieją
Pięknie!!! Jeju 7cm to już duuuzo docieraaaa?Ja po prenatalnych. USG ok, dzidzia ma 69 mm, NT 1.96. ginekolog mówi, że USG wzorcowe.
my zamówiliśmy tajskie jedzonko, aby uczcić dzisiejsze wiadomościZa mną od tygodnia chodził cheesburger i dzisiaj uczciłam dobre wiadomości w mc donaldzie
ja z kolei z tego stresu nie byłam w stanie pracować dwa dni praktycznie nie robiłam nic. Do tego niestety złapało wczoraj przeziębienie i drugi dzień męczę się z potwornym katarem i spuchniętym gardłem. Teraz doszedł ból głowy. Od jutra chcę wziąć zwolnienie do końca tygodnia, bo raczej nie wyrobię.Dwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia! i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach! naoglądałam się pięknych zdjęć i teraz nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Jutro rano mam teleporadę w medicover i kusi mnie wzięcie zwolnienia z ciążowym kodem. Wzięłybyście na moim miejscu? Normalne zwolnienie 80% nawet na 3 dni to dla mnie strata sporej kasy…
niesamowite, że dzieciaczki rosną teraz tak szybko W piątek u mnie było 4,59 a dzisiaj już 5,46cm. 7cm u @Mamafasolki to jakiś kosmosPięknie!!! Jeju 7cm to już duuuzo docieraaaa?
reklama
wow, 7cm, to na kiedy termin?Ja po prenatalnych. USG ok, dzidzia ma 69 mm, NT 1.96. ginekolog mówi, że USG wzorcowe.