Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my z racji świat tez powiedzieliśmy wąskiemu gronu, myśle tak samo jak TyA ja nie wytrzymałam i wczoraj powiedzieliśmy najbliższej rodzinie o ciążydopiero 5 tydz , ale ja uwazam ze w każdym etapie może coś pójść nie tak i przesadna nie jestem
![]()
Po za tym trzeba myśleć tylko pozytywnie![]()
Będzie dobrze !!! Ja idę jeszcze na trzecia betę dzisiaj, ale nie wiem czy jest sens jak duży przyrost byłJa już czekam na bete![]()
to trzymam kciuki tez za wszystkie kobietki z Mdłościami aby pozwoliły Wam funkcjonowaćDzień dobrydajcie znac jak bety
trzymam kciuki!
Ja od rana mdłości jak uuuu… i dopiero na progach zwalniających w drodze do pracy zdałam sobie sprawę jak okrutnie bolą mnie piersi![]()
liczę że jeszcze jak lekarz potwierdzi co trzeba i za kilka tyg ucieknę na zwolnienie. Moja praca jest okropnie stresująca; mobbing, gadanie za uszami, wieczna frustracja i wylewanie żalu na niższe stanowiska, nie mogę się doczekać aż po prostu rzucę im zwolnieniem, może zaczną doceniać ze byłam i robiłamto trzymam kciuki tez za wszystkie kobietki z Mdłościami aby pozwoliły Wam funkcjonować![]()
u mnie mdłości weszły od wczoraj. Istna masakra. Jutro wizyta, mam nadzieje, ze wezmę oddech po wizycie.Dzień dobrydajcie znac jak bety
trzymam kciuki!
Ja od rana mdłości jak uuuu… i dopiero na progach zwalniających w drodze do pracy zdałam sobie sprawę jak okrutnie bolą mnie piersi![]()
U mnie mdlosci ewoluowały i teraz już są nawet w nocy, a powoduje je absolutnie każdy zapach.Dzień dobrydajcie znac jak bety
trzymam kciuki!
Ja idę jutro powiedzieć kierownikowi i pójdę chyba na tydzień urlopu , bo moja gin powiedziała ze od razu da mi l4 ze względu na szkodliwe warunki pracyliczę że jeszcze jak lekarz potwierdzi co trzeba i za kilka tyg ucieknę na zwolnienie. Moja praca jest okropnie stresująca; mobbing, gadanie za uszami, wieczna frustracja i wylewanie żalu na niższe stanowiska, nie mogę się doczekać aż po prostu rzucę im zwolnieniem, może zaczną doceniać ze byłam i robiłam![]()