Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my z racji świat tez powiedzieliśmy wąskiemu gronu, myśle tak samo jak TyA ja nie wytrzymałam i wczoraj powiedzieliśmy najbliższej rodzinie o ciąży dopiero 5 tydz , ale ja uwazam ze w każdym etapie może coś pójść nie tak i przesadna nie jestem
Po za tym trzeba myśleć tylko pozytywnie
Będzie dobrze !!! Ja idę jeszcze na trzecia betę dzisiaj, ale nie wiem czy jest sens jak duży przyrost byłJa już czekam na bete
to trzymam kciuki tez za wszystkie kobietki z Mdłościami aby pozwoliły Wam funkcjonowaćDzień dobry dajcie znac jak bety trzymam kciuki!
Ja od rana mdłości jak uuuu… i dopiero na progach zwalniających w drodze do pracy zdałam sobie sprawę jak okrutnie bolą mnie piersi
liczę że jeszcze jak lekarz potwierdzi co trzeba i za kilka tyg ucieknę na zwolnienie. Moja praca jest okropnie stresująca; mobbing, gadanie za uszami, wieczna frustracja i wylewanie żalu na niższe stanowiska, nie mogę się doczekać aż po prostu rzucę im zwolnieniem, może zaczną doceniać ze byłam i robiłamto trzymam kciuki tez za wszystkie kobietki z Mdłościami aby pozwoliły Wam funkcjonować
u mnie mdłości weszły od wczoraj. Istna masakra. Jutro wizyta, mam nadzieje, ze wezmę oddech po wizycie.Dzień dobry dajcie znac jak bety trzymam kciuki!
Ja od rana mdłości jak uuuu… i dopiero na progach zwalniających w drodze do pracy zdałam sobie sprawę jak okrutnie bolą mnie piersi
U mnie mdlosci ewoluowały i teraz już są nawet w nocy, a powoduje je absolutnie każdy zapach.Dzień dobry dajcie znac jak bety trzymam kciuki!
Ja idę jutro powiedzieć kierownikowi i pójdę chyba na tydzień urlopu , bo moja gin powiedziała ze od razu da mi l4 ze względu na szkodliwe warunki pracyliczę że jeszcze jak lekarz potwierdzi co trzeba i za kilka tyg ucieknę na zwolnienie. Moja praca jest okropnie stresująca; mobbing, gadanie za uszami, wieczna frustracja i wylewanie żalu na niższe stanowiska, nie mogę się doczekać aż po prostu rzucę im zwolnieniem, może zaczną doceniać ze byłam i robiłam