Kurczę, mam nadzieję, że jednak nie będzie pozamaciczna... Musimy być dobrej myśli! Tulę mocnoJestem już po wizycie, ciąża 6+5 jest młodsza niż wychodzi z OM, jest też zarodek i serduszko ale pęcherzyk ciążowy jest umiejsciwniony w rogu macicy.. Pani dr założyła kartę ciąży i powiedziała że liczy na to że dziecko rozepcha macicę i się przesunie.. Ale ja już panikuje i się boję że znowu się nie uda...no i znowu pozamaciczna
Witamy! Gratulacje! Dla mnie ciąża jak nic, no ale wiadomo, że dopiero po usg jest 100% pewności. W każdym razie rozgość się Jak się czujesz?Hej, można się dołączyć? Tak w sumie na spokojnie, bo jeszcze za bardzo nic nie wiem 2 testy pozytywne, jeden z bladziutką kreseczką, powtórzony po kilku dniach z mocniejszą, wbiłam się do gina "bez numerka", gdzie kompletnie nic a nic nie było widać (poza jakimiś żylakami ) i kazał wrócić za 2-3tyg, dostałam skierowanie na betę i niby wyszła na poziomie 5 tyg, z jakiegoś kalkulatora termin wychodzi na 27 grudnia. Nie wiem na ile to wszystko realne