G
guest-1677526072
Gość
Piękny widok8+0 ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny widok8+0 ❤❤❤
Prawda? Aż nierealne... Cud, po prostuNie sądzicie, ze to jedt strasznie, ale to strasznie niesamowite?
ja czasami mam takie rozkminy, ze potrafię się zastanawiać, ze jak to wogole możliwe ze z czegoś takiego powstaje dziecko.. ze jak to możliwe, ze TO wie ze tu ma rosnąć nóżka a tam głowa, ze wogole kobieta nosi w sobie zycie… chyba nie ma nic piękniejszegoPrawda? Aż nierealne... Cud, po prostu
Haha mam identyczne rozkminy, tylko zaczęły się przy ogrodnictwie i obserwowaniu tych wszystkich kiełkujących ziarenek A dziecko to już w ogóle level ultimate, nie dość, że rączki i nóżki to jeszcze własna niezależna osobowość . Natura jest fascynująca, a doświadczanie tego na sobie naprawdę daje do myślenia.ja czasami mam takie rozkminy, ze potrafię się zastanawiać, ze jak to wogole możliwe ze z czegoś takiego powstaje dziecko.. ze jak to możliwe, ze TO wie ze tu ma rosnąć nóżka a tam głowa, ze wogole kobieta nosi w sobie zycie… chyba nie ma nic piękniejszego
strasznie się cieszę, ze tyle nas tutaj jest i każda z nas doświadczy tego, bez względu czy pierwszy czy kolejny raz.Haha mam identyczne rozkminy, tylko zaczęły się przy ogrodnictwie i obserwowaniu tych wszystkich kiełkujących ziarenek A dziecko to już w ogóle level ultimate, nie dość, że rączki i nóżki to jeszcze własna niezależna osobowość . Natura jest fascynująca, a doświadczanie tego na sobie naprawdę daje do myślenia.
ja bym osobiście poczekała, aż przyjedzie. No chyba, zd macie jakieś super kontakty ze sobą, ale przez telefon jakoś no nie..Co sądzicie dziewczyny - moja przełożona nie pracuje ze mną na codzień, przyjeżdża raz w miesiącu, czasami raz na dwa do oddziału gdzie pracuje. Czy jeśli będzie dopiero pod koniec maja u mnie, to bardzo głupio będzie powiedzieć jej o ciąży przez telefon?
A kiedy planujesz iść na zwolnienie? Jeśli to Cię powstrzymuje to nie czekałabym sama powiadomię szefa telefonicznie, bo mieszkań w Gdańsku, a firma jest w KrakowieCo sądzicie dziewczyny - moja przełożona nie pracuje ze mną na codzień, przyjeżdża raz w miesiącu, czasami raz na dwa do oddziału gdzie pracuje. Czy jeśli będzie dopiero pod koniec maja u mnie, to bardzo głupio będzie powiedzieć jej o ciąży przez telefon?