reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej dziewczyny. Ja wracam do was dziś dopiero bo wczoraj mnie jakiś dół złapał. Chyba stres przed wizyta.. ale dziś ładna pogoda, nie mam jako takich objawow oprócz bólu piersi standardowo. Mąż posprzątał, ja zaraz wstawię pranie i jedziemy z piesem nad wodę bo jest u nas piekna pogoda. Miłego dnia wszystkim ♥️
Będzie dobrze. Ja też się stresuje jutrzejszą wizytą 😁 dopiero o 12.40 mam więc zniosę jajko do tego czasu. 😁😁 Baw się dobrze Kochana 😘

reklama
A jakie witaminy bierzecie? Ja kupiłam prenatal uno, ale bez przekonania i moje zdziwienie, bo w środku tylko jedna kapsułka do połknięcia. Ostatnio brałam prenatal duo, a tam były 3 🙈

A jakie witaminy bierzecie? Ja kupiłam prenatal uno, ale bez przekonania i moje zdziwienie, bo w środku tylko jedna kapsułka do połknięcia. Ostatnio brałam prenatal duo, a tam były 3 🙈
prenetal uno to bardzo dobre tabletki. Dup od 12 tygodnia i tam już mamy dha.

Pan tabelka również rekomenduje prenetal

Ja w tej ciazy biorę pueria uno. Chociaż prenetal brałam cała pierwsza ciąże+cały okres KP (1.5roku) i byłam zadowolona :)

reklama
prenetal uno to bardzo dobre tabletki. Dup od 12 tygodnia i tam już mamy dha.

Pan tabelka również rekomenduje prenetal

Ja w tej ciazy biorę pueria uno. Chociaż prenetal brałam cała pierwsza ciąże+cały okres KP (1.5roku) i byłam zadowolona :)
Ja duo brałam do tej pory, bo karmię, ale gin powiedział, że powinnam się przerzucić na witaminy dla pierwszego trymestru bez żelaza.
Do tego jeszcze osobno biorę kwas foliowy.

Do góry