reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Podziwiam Was że jeszcze jesteście w pracy 😁
ja od początku na l4 bo lekarka powiedziała że trzeba dmuchać na zimne a do tego już przeszłam 2 zakrzepice więc...
Ale nie czuje się dobrze na tym l4 ...mam 0 siły , mdłości przeogromne , dziś całe rano wymioty 😞 masakra
Fajnie się Was czyta że jeszcze macie siły pracować
ja nie mam wyjścia, bo muszę wyszkolić swoją pracownicę która będzie wykonywać moją robotę :) i powiem wam w glebi serca, bardzo nie lubię ludzi zarządzających ta firma ale swoją prace która wykonuje uwielbiam i bardzo ciężko będzie mi oddać obowiązki „w ciemno” 😂 obsługuje cały dział handlowy w uk i zarządzam produkcją, gdyby nie to że ostatnio jest coraz gorzej i zaczyna się robić w pracy atmosfera nie do przeżycia, zostałabym dluzej. Ale nie chce narażać się na stres, bo niestety tak jak już kiedyś pisałam - u nas kobieta traktowana jest jak „nic” i nikt się z naszym zdaniem nie liczy. Mimo, ze cieszy mnie jak swoje rzeczy zrobię dobrze :)

Jeju, ale nabrałam ochoty na Berliso 😂🤤 z 5 lat tego nie jadłam 🙈🙈
Aż musiałam zagooglać, co to jest :D Za mną znowu dziś cały dzień chodzi zielona herbata i w końcu sobie zrobiłam. Wiem, że hamuje wchłanianie kwasu foliowego i ma kofeinę ale no po prostu musiałam chociaż słabą :)

Aż musiałam zagooglać, co to jest :D Za mną znowu dziś cały dzień chodzi zielona herbata i w końcu sobie zrobiłam. Wiem, że hamuje wchłanianie kwasu foliowego i ma kofeinę ale no po prostu musiałam chociaż słabą :)
ja dziś sobie pozwolilam na słabiutkie cappuccino w pracy… normalnie nie mam ochoty na kawę a dziś na takie mega mega słabiutkie… i niedobre było 😂 także chyba mam pierwszy odrzut 😂

🤤🤤🤤 pyszka 😁

A za mną od rana chodzą kopytka z gulaszem… zgadnijcie kto gotuje ziemniaki 😂 chyba zeżrę z 3kg, od śniadania nie mogę o niczym innym myśleć 😂😂😂😂
O Jezu kopytka z gulaszem ? 😱
Nie wiem jak smakuje ale zarlabym dziś to tak jak czytam aż ślinka już cieknie 🤣
Mój mąż dziś zrobił mi bułkę z szynką i musztardą dziś tak mi ślinka ciekła ...zjadłam pół i mi nie dobrze było 🤣

🤤🤤🤤 pyszka 😁

A za mną od rana chodzą kopytka z gulaszem… zgadnijcie kto gotuje ziemniaki 😂 chyba zeżrę z 3kg, od śniadania nie mogę o niczym innym myśleć 😂😂😂😂
Ooo też bym zjadła :D Słodkie może sobie leżeć i nie robi wrażenia, ale kopytka z gulaszem to jest to. Wczoraj była babka ziemniaczana i ile ja się naprzeklinałam przy tarciu ziemniaków... no ale bombelkowi nie odmówię :p

O Jezu kopytka z gulaszem ? 😱
Nie wiem jak smakuje ale zarlabym dziś to tak jak czytam aż ślinka już cieknie 🤣
Mój mąż dziś zrobił mi bułkę z szynką i musztardą dziś tak mi ślinka ciekła ...zjadłam pół i mi nie dobrze było 🤣
to jest najlepsze połączenie zaraz po plackach ziemniaczanych z gulaszem 😂 dawaj to Ci z pół kg odstąpię 😂😂 pyszne są mówię Ci 😁
O matko najgorzej, a takie pyszne i mdłości 🙈 uwielbiam musztardę w połączeniu z wedlina na chlebku 😍🤤 az chyba wciągnę 😂

reklama
Do góry