reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej wpadam do Was bo termin z kalkulatora mam na 2.01, ale ciążę na pewno trzeba będzie rozwiązać w 36tc, więc będzie to grudzień. Poza tym nie widzę jeszcze styczniowego wątku, a potrzebuję pomysłów.
Jak przekazać oryginalnie partnerowi, że będzie ojcem? Dodam, że ma kompletnego fioła na punkcie dziecka i bardzo go pragnie.
Ja zawsze chciałam mojemu powiedzieć w ten sposób, że dam mu w prezencie parę maleńkich niemowlęcych bucików 💚
Ale ostatecznie wyszło na to, że robiliśmy razem test :p
A w ogóle to witaj i gratulacje!! 😘

EDIT: O, widzę, że buciki już były :D

reklama
Kurcze.. Nie wiem co robić.. Przed chwilą zadzwoniła Pani z rejestracji że Pani dr dziś nie będzie i następna wizytę mam 02.05. Nie wiem czy czekać czy iść do kogoś innego..Martwi mnie ten ból żołądka i nie wiem też czy jest pęcherzyk bo nie miałam jeszcze usg.. Za tygdzien będę w 7 tyg. 4 dni
No to za tydzień masz idealny czas na 1 wizytę :)

Hej kochane. Ja dopiero po pracy was nadrabiam :)
Witamy nowe kreski, gratuluje♥️

Wiecie co, wiem ze to jeszcze wcześnie bo dopiero jutro mam 6+0, ale dziś w pracy zauważyłam (mam prace siedząca) ze albo dużo wody mi się zbiera w organizmie (staram się dużo pic wiec aż dziwne) albo jakoś puchne. Tak mnie uciskaly spodnie cały dzień ze dopiero jak wróciłam do domu i założyłam dresy to jest mi lżej. Spojrzałam do lustra i tak mi bęben wywaliło że nie mogłam uwierzyć :o i nie wiem po czym 😂

Tak tylko chciałabym zrobić to w jakiś fajny sposób. A nie tekstem "jestem w ciąży", to tak jakbym powiedziała "papier toaletowy się skończył" 🤪
Z synem jak zaszłam w ciążę pamiętam, że jego ojciec dostał parę bucików. To dla nas bardzo ważna ciąża, dlatego chciałabym żeby to było takie wow.
ja jk zaszłam to mężowi pudełeczko przygotowałam w środku test i malutkie butki. Położyłam pudełko w szafie, na jego ubraniach do których rano zawsze sięga by się ubrac. Nie spodziewał się :) ❤️

Wiecie co, wiem ze to jeszcze wcześnie bo dopiero jutro mam 6+0, ale dziś w pracy zauważyłam (mam prace siedząca) ze albo dużo wody mi się zbiera w organizmie (staram się dużo pic wiec aż dziwne) albo jakoś puchne. Tak mnie uciskaly spodnie cały dzień ze dopiero jak wróciłam do domu i założyłam dresy to jest mi lżej. Spojrzałam do lustra i tak mi bęben wywaliło że nie mogłam uwierzyć :o i nie wiem po czym 😂
Witaj w klubie, ja tez chyba w 5+ już zaczęłam widzieć (i czuć) u siebie brzuszek ciążowy :D To chyba napuchnięcie od hormonów, ale zostało mi do tej pory. Teraz tylko luźne spodnie dresowe, dobrze, że pracuję z domu...

Hej kochane. Ja dopiero po pracy was nadrabiam :)
Witamy nowe kreski, gratuluje♥️

ja mam to samo już od dłuższego czasu…

Witaj w klubie, ja tez chyba w 5+ już zaczęłam widzieć (i czuć) u siebie brzuszek ciążowy :D To chyba napuchnięcie od hormonów, ale zostało mi do tej pory. Teraz tylko luźne spodnie dresowe, dobrze, że pracuję z domu...
o prosze, zawsze mi lepiej jak ktos ma podobnie 😂 pokazuje staremu brzuch, a on do mnie „normalny, jak zawsze” a mnie podkurzyl 😂😂😂😂😂😂

Wiem ze muszę sobie kupić jakieś luźniejsze spodnie do pracy, zeby przynajmniej nic mi nie uciskalo na brzuch, kocham skinny fit z wysokim stanem i nie wyobrażam sobie innych ale nie mam wyjścia 😂 właśnie zaczelam się rozglądać po necie może coś znajdę. Nie mam zamiaru siedzieć w tej pracy do rozwiązania ale jeszcze muszę trochę wytrzymac 😅

reklama
Wiem ze muszę sobie kupić jakieś luźniejsze spodnie do pracy, zeby przynajmniej nic mi nie uciskalo na brzuch, kocham skinny fit z wysokim stanem i nie wyobrażam sobie innych ale nie mam wyjścia 😂 właśnie zaczelam się rozglądać po necie może coś znajdę. Nie mam zamiaru siedzieć w tej pracy do rozwiązania ale jeszcze muszę trochę wytrzymac 😅
Podziwiam Was że jeszcze jesteście w pracy 😁
ja od początku na l4 bo lekarka powiedziała że trzeba dmuchać na zimne a do tego już przeszłam 2 zakrzepice więc...
Ale nie czuje się dobrze na tym l4 ...mam 0 siły , mdłości przeogromne , dziś całe rano wymioty 😞 masakra
Fajnie się Was czyta że jeszcze macie siły pracować

Do góry