reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ooo też bym zjadła :D Słodkie może sobie leżeć i nie robi wrażenia, ale kopytka z gulaszem to jest to. Wczoraj była babka ziemniaczana i ile ja się naprzeklinałam przy tarciu ziemniaków... no ale bombelkowi nie odmówię :p
grzech odmówić 😁 pamietam jak byłam w UK jeszcze za czasów narzeczeństwa z moim starym, to jadłam angielskie słodycze na potęgę… o matko, mogłam futrowac jak odkurzacz 😂

reklama
Cześć dziewczyny, witam nieśmiało i chętnie dołączę do Was :)
Ja mam termin ma 12.12.2022 😀 jedną 8 letnią panne mam w domu :)
Jak samopoczucie u Was, słyszałyście juz bicie waszych serduszek?
witamy :) gratulacje :) ale nas dużo się robi!
Ja jeszcze nie, wizytę mam 5.05 i to będzie 7+2. Liczę ze wtedy się poznamy z moim szkrabkiem♥️

Hej kochana witaj, trafiłaś akurat w środek ciążowej gastrofazy ;) Gratulacje!! ❤️🌱
Ja serduszka nie słyszałam jeszcze, ale widziałam na usg, coś pięknego 🥰 A Ty? Miałaś już wizytę?

to jest najlepsze połączenie zaraz po plackach ziemniaczanych z gulaszem 😂 dawaj to Ci z pół kg odstąpię 😂😂 pyszne są mówię Ci 😁
O matko najgorzej, a takie pyszne i mdłości 🙈 uwielbiam musztardę w połączeniu z wedlina na chlebku 😍🤤 az chyba wciągnę 😂
Dawaj biorę muszę posmakować 🤣
Placki ziemniaczane to ja z cukrem zazwyczaj jadam no tak u mnie w domu zawsze było 🤷 ale bym zezarla i nawet placka z gulaszem 🤣 ale może najpierw te kopytka 🤤🤤🤤 rany muszę mojej mamie jutro powiedzieć niech zrobi mi kopytka (jutro mam zakręcony dzień )

Dawaj biorę muszę posmakować 🤣
Placki ziemniaczane to ja z cukrem zazwyczaj jadam no tak u mnie w domu zawsze było 🤷 ale bym zezarla i nawet placka z gulaszem 🤣 ale może najpierw te kopytka 🤤🤤🤤 rany muszę mojej mamie jutro powiedzieć niech zrobi mi kopytka (jutro mam zakręcony dzień )
z cukrem 🫢 wooo no to nie jadłam jeszcze 😁 u nas z kwaśna śmietana placki 🤤😍 ach kurna, ale sobie popołudnie nakręciłyśmy 😂

grzech odmówić 😁 pamietam jak byłam w UK jeszcze za czasów narzeczeństwa z moim starym, to jadłam angielskie słodycze na potęgę… o matko, mogłam futrowac jak odkurzacz 😂
Haha ja za pierwszym razem w UK też wciągałam te ich słodycze jak odkurzacz (i +5kg w pół roku), ale jak tu wróciłam kilka lat później to coś mi się odmieniło i są tak przeraźliwie słodkie, że już praktycznie całkiem porzuciłam słodkie. Ze słodkości smakują mi tylko japońskie, bo są takie trochę niedosłodzone. I śledzie ;)

Hej wpadam do Was bo termin z kalkulatora mam na 2.01, ale ciążę na pewno trzeba będzie rozwiązać w 36tc, więc będzie to grudzień. Poza tym nie widzę jeszcze styczniowego wątku, a potrzebuję pomysłów.
Jak przekazać oryginalnie partnerowi, że będzie ojcem? Dodam, że ma kompletnego fioła na punkcie dziecka i bardzo go pragnie.
A krótko o mnie: 35lat trzecia ciąża, donoszona tylko jedna póki co- syn 12lat. W styczniu 2019 r. poronienie na bardzo wczesnym etapie. Obecnie zupełnie inna pula genów, bo związałam się z kimś innym. Dodatkowo u mnie otyłość, cukrzyca, niedoczynność tarczycy i nadciśnienie także już wiecie czemu ciąża będzie zakończona wcześniej i raczej na pewno przez CC tak jak ta pierwsza.
Witaj 🤗 no i gratulacje ❤️

Wiem ze muszę sobie kupić jakieś luźniejsze spodnie do pracy, zeby przynajmniej nic mi nie uciskalo na brzuch, kocham skinny fit z wysokim stanem i nie wyobrażam sobie innych ale nie mam wyjścia 😂 właśnie zaczelam się rozglądać po necie może coś znajdę. Nie mam zamiaru siedzieć w tej pracy do rozwiązania ale jeszcze muszę trochę wytrzymac 😅
Oj znam to, ja tez już jakiś tydzień czuje się taka napuchnięta 🙈 tez już rozglądałam się za spodniami, a natknęłam się tez na takie „przedłużki” do zapinania guzika i nad tym się zastanawiam czy tego póki co nie kupić 😝
Ooo też bym zjadła :D Słodkie może sobie leżeć i nie robi wrażenia, ale kopytka z gulaszem to jest to. Wczoraj była babka ziemniaczana i ile ja się naprzeklinałam przy tarciu ziemniaków... no ale bombelkowi nie odmówię :p
A mnie właśnie bardziej słodkie męczy, lepiej zeby koło mnie nie leżało 😂🙈
Witaj i gratulacje 😘 u mnie dziś samopoczucie ogólne w porządku, tylko lekkie kłucia w brzuchu ale czuje się taka strasznie ociężała i zmęczona już od samego rana 🙈 ja bicia serduszka jeszcze nie słyszałam, ale widziałam jak pika na monitorze 🥰

reklama
Haha ja za pierwszym razem w UK też wciągałam te ich słodycze jak odkurzacz (i +5kg w pół roku), ale jak tu wróciłam kilka lat później to coś mi się odmieniło i są tak przeraźliwie słodkie, że już praktycznie całkiem porzuciłam słodkie. Ze słodkości smakują mi tylko japońskie, bo są takie trochę niedosłodzone. I śledzie ;)
zgadzam się, w porównaniu chociażby do słodyczy w PL to jest mega cukier. Mój mąż pracował w Nestle, to często gęsto na święta dostawał różne Aero czekolady, jakieś pudełka z cukierkami te Celebrations to ja byłam najszczesliwsza na świecie 😂
Jakie japońskie? 🫢 śledzie 😂🤣

Do góry