U mnie dziś mało ruchów :/ 31+1, no oczywiście staram się nie wpadać w panikę bo wczoraj Nikoś był aktywny jak zawsze , ale przedwczoraj też był słabszy dzień. Jutro chyba pojadę do szpitala uspokoić obawy, bo moja lekarka zamiast mi ostatnio zrobić porządne usg, to zbadała dopochwowo bo mam niestety stan zapalny i zbadała detektorem tętna. Nawet nie wiem ile teraz moje dziecko waży. :/ . Co do dziewczyn które straciły ciążę ❤❤ każda z nas która ją straciła wie przezco przechodzicie . Ja jak się martwiłam na początku obecnej ciazy to robiłam sobie afilację mianowicie na Internecie pewna osoba powiedziała aby codziennie po wstaniu mowic sobie x5... Wiem Ze mnie Magdzie wszystko sprzyja w dzień I w nocy x5 i napisać na kartce, potem wyobrazić sobie że ktoś to mówi do Was , wierzę że Tobie Magda wszystko sprzyja w dzień I w nocy x5 i też x5 zapisać, i na koniec wyobrazić sobie kilka osób które bam mówią Wierzymy że Tobie Magda wszystko sprzyja w dzień I w nocy i też zapisać x5 i powiem Wam że w sytuacjach naprawdę stresowych np przez wizyta u lekarza wmawiałam tak sobie i o dziwo mi.pomagalo , bo chodziło o to żeby zakodować sobie w glowie ze naprawde wszystko nam sprzyja, więc może którejś z Was też taka afilacja pomoże. W każdym razie życzę Wam z całego serca żeby było dobrze z Waszymi ciazami i za parę miesięcy urodziły się Wam zdrowe dzieciaczki ❤❤❤
Ostatnia edycja: