reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Cześć dziewczyny, ciężko mi tu zaglądać.. byłam z wami, gdy wszystkie dowiadywalysmy się o zajściu w ciążę i czekałyśmy na bijące serduszko, ja niestety wtedy ciążę straciłam w maju. Wpadłam się pochwalić, że znowu jestem w ciąży, tym razem termin na Maj.. ahhh ten maj :( jestem oczywiście przerażona.. chociaż byłam już na wizycie, lekarz jest dobrej myśli. Czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę ( za 11 dni) którą mam nadzieję okaże się dobrą wizytą i zobaczę bombelka z serduszkiem.. dziś mam 6t 3d, także wszystko zaczynam od nowa.
Ściskam wam mocno, dotrwajcie w zdrowiu do końca ❤️❤️
Trzymaj się dobrych myśli i weź pod uwagę że ten maj to dobry znak. Ja też swoje maleństwo straciłam w grudniu i kolejna ciąża a termin mam na ten sam dzień co poroniłam. Uznałam że tamten aniołek czuwa nad tym maleństwem 😌

Trzymaj się dobrych myśli i weź pod uwagę że ten maj to dobry znak. Ja też swoje maleństwo straciłam w grudniu i kolejna ciąża a termin mam na ten sam dzień co poroniłam. Uznałam że tamten aniołek czuwa nad tym maleństwem 😌
Nie patrzyłam na to w ten sposób, masz rację 🥰 jestem oczywiście dobrej myśli, ale to czekanie mnie dobija, miałam cichą nadzieję, że lekarz powie mi, że kontrola za 2 tyg, a tu trzy.. ale to dlatego, że wtedy będzie już wszystko widać. Jak to powiedział.

Hej dziewczyny też mam termin na grudzień 😊Wczeniej nie zaglądałam na grupę A dzisiaj postanowiłam napisać 😉Jak wasze samopoczucie w trzecim trymestrze?
U mnie psychicznie super, ale fizycznie coraz ciezej, jak u @Carolina123 . Prawie codziennie cwicze po pol godziny i to troche pomaga, ale tez mam wrazenie, ze zaczyna brakowac mi w srodku miejsca a brzuch zaraz peknie😅
A jak u Ciebie?

Nie patrzyłam na to w ten sposób, masz rację 🥰 jestem oczywiście dobrej myśli, ale to czekanie mnie dobija, miałam cichą nadzieję, że lekarz powie mi, że kontrola za 2 tyg, a tu trzy.. ale to dlatego, że wtedy będzie już wszystko widać. Jak to powiedział.
bądź dobrej myśli, ciesz się każdym dniem ciąży. W styczniu straciłam ciążę, a za chwilę byłam w kolejnej i w grudniu będę rodzic bobasa. Tak pierwsze dni ciąży, pierwsze USG to był dramat. Szłam z duszą na ramieniu, czy ziarenko jest, czy serduszko bije, czy jeszcze bije. Każda wizyta w toalecie to była dogłębna analiza wykładki, wraz ze sprawdzeniem papieru toaletowego czy aby na pewno nie ma plany krwi. A teraz jestem w tym momencie, że przestałam się martwić ciążą, a zaczynam się martwić porodem. Tobie też tego życzę i na pewno tak bedzie. Także, trzymam kciuki. Dbaj o siebie, o maluszka i dawaj znać 💛

Cześć dziewczyny, ciężko mi tu zaglądać.. byłam z wami, gdy wszystkie dowiadywalysmy się o zajściu w ciążę i czekałyśmy na bijące serduszko, ja niestety wtedy ciążę straciłam w maju. Wpadłam się pochwalić, że znowu jestem w ciąży, tym razem termin na Maj.. ahhh ten maj :( jestem oczywiście przerażona.. chociaż byłam już na wizycie, lekarz jest dobrej myśli. Czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę ( za 11 dni) którą mam nadzieję okaże się dobrą wizytą i zobaczę bombelka z serduszkiem.. dziś mam 6t 3d, także wszystko zaczynam od nowa.
Mialam napisac Ci to samo, co @Aurora84 , ze ten maj to dobry znak ❤️Super, ze sie udalo i dzieki, ze dalas znac - zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze!
@Helena! bardzo sie Ciesze, ze u Ciebie tez sie udalo ❤️

U mnie już tez coraz ciezej. Psychicznie dobrze a fizycznie gorzej.Brzuch coraz większy i coraz większy bol kręgosłupa.Ja jeszcze skurczu żadnego nie miałam.U mnie dzisiaj zaczyna się dokładnie 32+5.A wy jak dziewczyny macie z tymi skurczami tzn czy już coś czujecie?

U mnie już tez coraz ciezej. Psychicznie dobrze a fizycznie gorzej.Brzuch coraz większy i coraz większy bol kręgosłupa.Ja jeszcze skurczu żadnego nie miałam.U mnie dzisiaj zaczyna się dokładnie 32+5.A wy jak dziewczyny macie z tymi skurczami tzn czy już coś czujecie?
tak ja odczuwam dość często niestety skurcze

reklama
Oby się u Was wszystko dobrze ułożyło 🤗🤗🤗❤❤❤

Do góry