Carolina123
Fanka BB :)
a miesiączki miałaś regularne ?No u mnie to jest z miesiączki 8gr,a z USG prenatalnego 27gr.Różnica spora.A ostatnia miesiączka 14lutego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a miesiączki miałaś regularne ?No u mnie to jest z miesiączki 8gr,a z USG prenatalnego 27gr.Różnica spora.A ostatnia miesiączka 14lutego.
Różnie.Ale przed zajściem w ciążę 3miesiace były regularne.a miesiączki miałaś regularne ?
a lekarz jak podchodzi do tego tematu ?Różnie.Ale przed zajściem w ciążę 3miesiace były regularne.
Różnica ogromna a myślałam że u mnie jest duża bo według miesiaczki to na 19-go a według usg na 28-go grudnia. Cykle oczywiście nieregularne oraz po mimo przyjmowania duphastonu żeby je jakoś usystematyzować dni płodne i tak wypadały inaczej. Teraz od jednego do drugiego usg nie ma większych rozbieżności więc nie ma czym się martwić.No u mnie to jest z miesiączki 8gr,a z USG prenatalnego 27gr.Różnica spora.A ostatnia miesiączka 14lutego.
może dziecko już napiera na szyjkę i masz takie odczuciaHej dziewczyny mam do Was pytanie.Czujecie taka dość mocne kłucie w pochwie? Od paru dni czuje je codziennie A jestem dopiero w 33t.Boje się że szyjka się skraca.Lekarza mam we wtorek to zapytam się co mogą te skurcze objawiać
dokładnie wczoraj, idąc na badania krwi, wysiadałam z auta i chciałam iść po bilecik. Dosłownie nie dałam rady iść, każdy krok to było dla mnie gwałtowne ukłucie w pochwie i trwało to około 10 minut. Do punktu pobrań szlam prawie ze łzami w oczach bo tak mnie bolało, ale minęło. Lekarza mam również we wtorek, ale położna uspakajała ze dziecko zapewne poprostu naciska na szyjkę i stad ten chwilowy bol. Podczas spacerów na codzień tez takie bóle miewam ale nie trwają długo.Hej dziewczyny mam do Was pytanie.Czujecie taka dość mocne kłucie w pochwie? Od paru dni czuje je codziennie A jestem dopiero w 33t.Boje się że szyjka się skraca.Lekarza mam we wtorek to zapytam się co mogą te skurcze objawiać