reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Majka, brawo Wy!
Dziewczyny, dzięki to sie nie bede spieszyla z chrzcinami, ale za dlugo tez nie bede czekala, bo u nas na wsi to nie przejdzie [emoji23] ale druga polowa lutego czy nawet poczatek marca mysle ze będzie dobrze jeszcze raz dzięki za odpowiedzi
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, dzięki to sie nie bede spieszyla z chrzcinami, ale za dlugo tez nie bede czekala, bo u nas na wsi to nie przejdzie [emoji23] ale druga polowa lutego czy nawet poczatek marca mysle ze będzie dobrze jeszcze raz dzięki za odpowiedzi
K
Krasnal77
Gość
My tez poganie chodzący
Jak już to sama wymysle jakiś pogański obrządek dla zabawy
Spalimy swinie w ogrodku i posypiemy Leoska popiołem czy cos )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak już to sama wymysle jakiś pogański obrządek dla zabawy
Spalimy swinie w ogrodku i posypiemy Leoska popiołem czy cos )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
xXxIzuLQaxXx
Hahaha [emoji23][emoji23] krasnal, ale sie usmialam [emoji23][emoji23]
xXxIzuLQaxXx
Karelka, a ksiądz akceptuje chrzestną w ciąży ? Ma ślub kościelny ? U nas cyrki z chrzestną były bo w poerwszej kolejnosci chcielismy (to znaczy mąż chcial) tu dziewczyne od brata męża, ale mają dziecko a są bez ślubu. I ksiądz sie nie zgodzil. I w koncu chrzestną bedzie od kuzyna dziewczyna (nie mają dzieci[emoji23]) no i w sumie ja sie ciesze bo wyszlo na moje.. ale Cie tylko uprzedzam że księża różni są..My akurat chrzcimy już w tą niedzielę, ale to dlatego że chrzestna ma termin porodu na 1marca I chcemy zdążyć przed w innym przypadku pewnie byśmy zaczekali
Ola0303
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny!:*
@ana ana i @Luxuorius gratulacje dla Was fajnie ze juz po wszystkim
W koncu sie odzywam...musiałam troche ogarnac moja przestrzen. Nasz Franio jest bardzo grzeczny. Je spi i robi kupki jest slodki ladnie spi w nocy wiec poki co nie mozemy narzekac. Mąż jest caly czas przy nas i bardzo pomaga. Karmie piersia, ale jedna brodawke mam tak poraniona ze placze z bolu. nakladki sie niestety nie sprawdzily bo maly nie chce ssac. :/
Blizna po cesarce troche piecze i swedzi i kregoslup mnie bardzo boli. A poza tym jest oki
Co do zamknietego jak mozna sie tam dostac? Bardzo chciałabym zostac z Wami. Mysle ze dam rade wygospodarować codziennie chwilke na forum
Przesylam buziaki na ten mrozny dzień:*
@ana ana i @Luxuorius gratulacje dla Was fajnie ze juz po wszystkim
W koncu sie odzywam...musiałam troche ogarnac moja przestrzen. Nasz Franio jest bardzo grzeczny. Je spi i robi kupki jest slodki ladnie spi w nocy wiec poki co nie mozemy narzekac. Mąż jest caly czas przy nas i bardzo pomaga. Karmie piersia, ale jedna brodawke mam tak poraniona ze placze z bolu. nakladki sie niestety nie sprawdzily bo maly nie chce ssac. :/
Blizna po cesarce troche piecze i swedzi i kregoslup mnie bardzo boli. A poza tym jest oki
Co do zamknietego jak mozna sie tam dostac? Bardzo chciałabym zostac z Wami. Mysle ze dam rade wygospodarować codziennie chwilke na forum
Przesylam buziaki na ten mrozny dzień:*
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
@Krasnal77 chciałabym zobaczyć ten obrządek[emoji6]
@Ola0303 cieszę się, że Franio grzeczny. Może spróbuj podleczyć skutek, a w między czasie z tej piersi odciągnąć mleko. Choć moze dziewczyny z większą wiedzą o kp coś madrzejszego podpowiedzą. [emoji6]
My jeszcze za bardzo nie myśleliśmy o chrzcie, ale pewnie po Wielkanocy. I musimy jeszcze logistycznie to ogarnąć, bo mamy 3 chrzty w rodzinie i trzeba się dogadać kto kiedy robi[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@Ola0303 cieszę się, że Franio grzeczny. Może spróbuj podleczyć skutek, a w między czasie z tej piersi odciągnąć mleko. Choć moze dziewczyny z większą wiedzą o kp coś madrzejszego podpowiedzą. [emoji6]
My jeszcze za bardzo nie myśleliśmy o chrzcie, ale pewnie po Wielkanocy. I musimy jeszcze logistycznie to ogarnąć, bo mamy 3 chrzty w rodzinie i trzeba się dogadać kto kiedy robi[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom