reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Nonkatoja wczoraj odciagalam mlelo i dawalam butelka na zmiane z druga poersia i maly byl strasznie niespokojny i sie poddalam...po kapieli juz dalam cyca i normalnie nie to dziecko. Super spal w nocy i dzis caly dzien grzeczny je i spi:)
A co do chrztu to my jakos kolo Wielkanocy pewnie:)teraz za zimno w kosciele. Moj kuzyn np chrzcil dziecko jak mialo skonczone pol roku wiec nie ma reguly :)

@xXxIzuLQaxXx Tak kuzynka jest po ślubie :) a z tymi kobietom w ciąży to przesąd więc ksiądz w szczególności nie powinien mieć z tym problemu... Zaświadczenie u siebie dostała, że może być chrzestną a u mnie w parafii nie mówiłam nic ;)

Karelka, a ksiądz akceptuje chrzestną w ciąży ? Ma ślub kościelny ? U nas cyrki z chrzestną były bo w poerwszej kolejnosci chcielismy (to znaczy mąż chcial) tu dziewczyne od brata męża, ale mają dziecko a są bez ślubu. I ksiądz sie nie zgodzil. I w koncu chrzestną bedzie od kuzyna dziewczyna (nie mają dzieci[emoji23]) no i w sumie ja sie ciesze bo wyszlo na moje.. ale Cie tylko uprzedzam że księża różni są..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No cyrki są różne. Ja np nie mogę wziąć kolegi na chrzestnego bo nie przyjmuje księdza po kolędzie czaisz :/

@Ola0303 napisz priv o dostęp do @bonusowa :)

@elifit dostalam dwie dawki antybiotyku bo najpierw rodzilam naturalnie od rana a na wieczor mnie wzieli na stol. Niestety maly i tak zlapal ode mnie te bakterie. :(

@Luxuorius fajnie, że już jesteś:) tak się właśnie zastanawiałam co u Was.. super, że synek grzeczny a Ty jak się czujesz? :)
@Ola0303 mi też na początku mała poraniła sutki ale u mnie nakładki się sprawdziły..może spróbuj maści na sutki, zawsze coś tam pomoże;)
Mała dzisiaj spokojna, pospała, nie wisi na cycu cały dzień tak jak ostatnio:) I u nas w końcu jest śnieg, byłam z synem poszaleć na dworze, porzucaliśmy się śnieżkami, powariował, fajnie było:)

reklama
O masakra, ja max 2-3 na dobe zuzywam [emoji23] uzywam canpol baby i te z rossmana babydream, te drugie sa grubsze, ale milsze dla piersi (tzn takie delikatne). I wlasnie te drugie wole [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm kupiłam te babydream z ross i mąka 5-6 na dzień,takiego mam głodomorka ze jak pośpi 30min dłużej to mnie zalewa..zobacze jeszcze te z canpol

Do góry