reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Majka, brawo Wy! :)

Dziewczyny, dzięki ;) to sie nie bede spieszyla z chrzcinami, ale za dlugo tez nie bede czekala, bo u nas na wsi to nie przejdzie [emoji23] ale druga polowa lutego czy nawet poczatek marca mysle ze będzie dobrze ;) jeszcze raz dzięki za odpowiedzi

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

My akurat chrzcimy już w tą niedzielę, ale to dlatego że chrzestna ma termin porodu na 1marca I chcemy zdążyć przed :) w innym przypadku pewnie byśmy zaczekali :)

My akurat chrzcimy już w tą niedzielę, ale to dlatego że chrzestna ma termin porodu na 1marca I chcemy zdążyć przed :) w innym przypadku pewnie byśmy zaczekali :)
Karelka, a ksiądz akceptuje chrzestną w ciąży ? Ma ślub kościelny ? U nas cyrki z chrzestną były bo w poerwszej kolejnosci chcielismy (to znaczy mąż chcial) tu dziewczyne od brata męża, ale mają dziecko a są bez ślubu. I ksiądz sie nie zgodzil. I w koncu chrzestną bedzie od kuzyna dziewczyna (nie mają dzieci[emoji23]) no i w sumie ja sie ciesze bo wyszlo na moje.. ale Cie tylko uprzedzam że księża różni są..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny!:*
@ana ana i @Luxuorius gratulacje dla Was fajnie ze juz po wszystkim :)
W koncu sie odzywam...musiałam troche ogarnac moja przestrzen.;) Nasz Franio jest bardzo grzeczny. Je spi i robi kupki :D jest slodki :) ladnie spi w nocy wiec poki co nie mozemy narzekac. Mąż jest caly czas przy nas i bardzo pomaga. Karmie piersia, ale jedna brodawke mam tak poraniona ze placze z bolu. :( nakladki sie niestety nie sprawdzily bo maly nie chce ssac. :/
Blizna po cesarce troche piecze i swedzi i kregoslup mnie bardzo boli. A poza tym jest oki :)
Co do zamknietego jak mozna sie tam dostac? Bardzo chciałabym zostac z Wami. Mysle ze dam rade wygospodarować codziennie chwilke na forum:)
Przesylam buziaki na ten mrozny dzień:*

reklama
@Krasnal77 chciałabym zobaczyć ten obrządek[emoji6]
@Ola0303 cieszę się, że Franio grzeczny. Może spróbuj podleczyć skutek, a w między czasie z tej piersi odciągnąć mleko. Choć moze dziewczyny z większą wiedzą o kp coś madrzejszego podpowiedzą. [emoji6]

My jeszcze za bardzo nie myśleliśmy o chrzcie, ale pewnie po Wielkanocy. I musimy jeszcze logistycznie to ogarnąć, bo mamy 3 chrzty w rodzinie i trzeba się dogadać kto kiedy robi[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry