reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Luxuorius fajnie, że już jesteś:) tak się właśnie zastanawiałam co u Was.. super, że synek grzeczny a Ty jak się czujesz? :)
@Ola0303 mi też na początku mała poraniła sutki ale u mnie nakładki się sprawdziły..może spróbuj maści na sutki, zawsze coś tam pomoże;)
Mała dzisiaj spokojna, pospała, nie wisi na cycu cały dzień tak jak ostatnio:) I u nas w końcu jest śnieg, byłam z synem poszaleć na dworze, porzucaliśmy się śnieżkami, powariował, fajnie było:)
dzieki, no rana lekko ciagnie ale jest ok :) dzis szwagierka mnie zdenerwowala, bo przjechali a ona sie schya nad malym a ja patrze a ta ma katar jak stad do Afryki!!!!!! ale poszedl pocisk, a ja mowie no ej z katarem do dziecka? a ona no wjechalismy na chwile bo chcialam do zobaczyc a jej facet mowi wczoraj go widzialas...
potem moi byli i Tomek zaliczyl z moja mama starcie, bo mnie strofowala przy karmieniu i znow karmie tak jak mi najwygodniej czyli na lezaco :)

nocka ok, choc od 23 do 3 dziec stwierdzil ze spac nie bedzie hehe i tatus go nosil, kupa za kupa, cyc i tak w kolko, teraz panowie odyspiaja :) jak to z katarem jest? ode mnie sie maly nie zarazi no nie? a od Tomka jesli z nami mieszka i jest przy malym ciagle, a obcy ludzie gdzie leci z nosa na metry? i taka osoba sie nachyli nad dzieckiem? unikac calkowicie nawet lekkich katarow od obcych przy malym?
@Ola0303 ja we wtorek mialam wieczorem cc a w sobote rano wyszlam do domu z malym, czuje sie fajnie, choc jakis duszacy kaszel mam bo czyms podraznilam gardlo przelykajac i jak probuje lekko odkaszlnac to boli, a tak to super :)

nocka ok, choc od 23 do 3 dziec stwierdzil ze spac nie bedzie hehe i tatus go nosil, kupa za kupa, cyc i tak w kolko, teraz panowie odyspiaja :) jak to z katarem jest? ode mnie sie maly nie zarazi no nie? a od Tomka jesli z nami mieszka i jest przy malym ciagle, a obcy ludzie gdzie leci z nosa na metry? i taka osoba sie nachyli nad dzieckiem? unikac calkowicie nawet lekkich katarow od obcych przy malym?
@Ola0303 ja we wtorek mialam wieczorem cc a w sobote rano wyszlam do domu z malym, czuje sie fajnie, choc jakis duszacy kaszel mam bo czyms podraznilam gardlo przelykajac i jak probuje lekko odkaszlnac to boli, a tak to super :)
Ja tam nie wpuszczam nikogo nawet z katarem wole nie ryzykowac

U nas nocka spokojna :) maly spal od 19 do 23.30 potem przerwa na karmienie i od 1.30 do 6 rano :) teraz znowu zasnal ;) jest naprawde grzeczny.
Czy wychodzicie z dzieciaczkami na spacery w te mrozy? U nas dzis minus 7 i czekam czy sie ociepli..
@Luxuorius mnie blizna teraz swedzi strasznie...:/

reklama
Ola ja do -10 wychodzę jeśli wiatr nie wieje.
Lux nikogo obcego bym nie wpuszczała do tak małego dziecka. Tak samo nie chodziłabym w skupidka ludzi. Domownicy to co innego. To jest wasze środowisko. Przeciwciała dostaje wraz z mlekiem

[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]

Do góry