reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
ja tam nie umiem wejscŻycie się toczy na zamkniętym dziewczyny. Nie miałysmy się tam przenieść po porodzie?
[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
U mnie bez wkladek sie nie obejdzieHeh to tak jak mi szkoda bluzek
elifit
Moderatorka
Nie widzę problemu byśmy mogły cie tam z powrotem dodać jeśli tylko chcesz z nami zostać.Oo ktoś mnie chyba usunął z zamkniętego milutko... Pozdrawiam wszystkie Maluszki i ich bardzo zajęte mamy
Dziewczyny pozwólcie że się wypowiem co do wątku zamkniętego. To miejsce powstało żeby było intymniej i żeby nikt z zewnątrz nas nie podglądał. Jeśli się nie udzielacie na forum to was nie ma. Znamy się tylko wirtualnie. W rzeczywistości nie chciałybyście by ktoś podsłuchiwał wam rozmowy prawda?
Zapraszamy więc na zamknięty jeśli planujecie być aktywne na forum ale nie jeśli tylko podczytujecie. Od podczytywania są wątki otwarte.
[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]
xXxIzuLQaxXx
Karelka, nie o to chodzilo Elifit. Zostań z nami@elifit Nie dziękuję znajdę dla siebie inne miejsce... Tylko jeśli można to skasujcie informacje o mnie i zdjęcia no bo skoro mnie nie ma to nie ma pozdrawiam
Nonkatoja
Fanka BB :)
Jak tam malutka? Grzeczna jest? Najgorsze są pierwsze dni, a później jest już łatwiej. Aniu udało się urodzić w DN?Hej co do zamkniętego to dopóki Gai nie było po tej stronie to byłam pewna, że dam radę być bardziej aktywna, ale nie będę się oszukiwać, że tak będzie zmiana o 180st więc zostaje na razie tutaj i na fb
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza doba anioł, w drugiej okazało się, że jednak diabeł w skórze aniołaJak tam malutka? Grzeczna jest? Najgorsze są pierwsze dni, a później jest już łatwiej. Aniu udało się urodzić w DN?
W nowy rok o 5:30 odeszły wody i pustki z Zofii byłam w domu narodzin, było super
Ale ciągle siedzimy w szpitalu i czekamy na konsultacje kardiologiczna, bo chyba jest jakiś mały szmerek nad serduszkiem
Na razie o tyle ciężko, że jestem taka drewniana przy niej źle ja coś przystawiam i mam całe sutki poranione łatwiej byłoby to wyleczyć w domu niż w szpitalu :/
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Cieszę się, że udało się w DN. Miałam to samo. I jeszcze kilka razy wolałam położna, bo jak miałam nawał nie mogłam go przystawic + sutki poranione, albo nie byłam w stanie go uspokoić, bo brzuszek go bolał i myślałam, że się załamnę jak musiałam dzień dłużej zostać w szpitalu. Teraz jest znacznie lepiej, kwestia czasu. Może aniołka nie mam w domu, ale jest względnie dobrze.Pierwsza doba anioł, w drugiej okazało się, że jednak diabeł w skórze anioła
W nowy rok o 5:30 odeszły wody i pustki z Zofii byłam w domu narodzin, było super
Ale ciągle siedzimy w szpitalu i czekamy na konsultacje kardiologiczna, bo chyba jest jakiś mały szmerek nad serduszkiem
Na razie o tyle ciężko, że jestem taka drewniana przy niej źle ja coś przystawiam i mam całe sutki poranione łatwiej byłoby to wyleczyć w domu niż w szpitalu :/
A z malutka na pewno będzie dobrze[emoji9]