reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Majka, brawo Wy! :)

Dziewczyny, dzięki ;) to sie nie bede spieszyla z chrzcinami, ale za dlugo tez nie bede czekala, bo u nas na wsi to nie przejdzie [emoji23] ale druga polowa lutego czy nawet poczatek marca mysle ze będzie dobrze ;) jeszcze raz dzięki za odpowiedzi

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

My akurat chrzcimy już w tą niedzielę, ale to dlatego że chrzestna ma termin porodu na 1marca I chcemy zdążyć przed :) w innym przypadku pewnie byśmy zaczekali :)

My akurat chrzcimy już w tą niedzielę, ale to dlatego że chrzestna ma termin porodu na 1marca I chcemy zdążyć przed :) w innym przypadku pewnie byśmy zaczekali :)
Karelka, a ksiądz akceptuje chrzestną w ciąży ? Ma ślub kościelny ? U nas cyrki z chrzestną były bo w poerwszej kolejnosci chcielismy (to znaczy mąż chcial) tu dziewczyne od brata męża, ale mają dziecko a są bez ślubu. I ksiądz sie nie zgodzil. I w koncu chrzestną bedzie od kuzyna dziewczyna (nie mają dzieci[emoji23]) no i w sumie ja sie ciesze bo wyszlo na moje.. ale Cie tylko uprzedzam że księża różni są..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny!:*
@ana ana i @Luxuorius gratulacje dla Was fajnie ze juz po wszystkim :)
W koncu sie odzywam...musiałam troche ogarnac moja przestrzen.;) Nasz Franio jest bardzo grzeczny. Je spi i robi kupki :D jest slodki :) ladnie spi w nocy wiec poki co nie mozemy narzekac. Mąż jest caly czas przy nas i bardzo pomaga. Karmie piersia, ale jedna brodawke mam tak poraniona ze placze z bolu. :( nakladki sie niestety nie sprawdzily bo maly nie chce ssac. :/
Blizna po cesarce troche piecze i swedzi i kregoslup mnie bardzo boli. A poza tym jest oki :)
Co do zamknietego jak mozna sie tam dostac? Bardzo chciałabym zostac z Wami. Mysle ze dam rade wygospodarować codziennie chwilke na forum:)
Przesylam buziaki na ten mrozny dzień:*

reklama
@Krasnal77 chciałabym zobaczyć ten obrządek[emoji6]
@Ola0303 cieszę się, że Franio grzeczny. Może spróbuj podleczyć skutek, a w między czasie z tej piersi odciągnąć mleko. Choć moze dziewczyny z większą wiedzą o kp coś madrzejszego podpowiedzą. [emoji6]

My jeszcze za bardzo nie myśleliśmy o chrzcie, ale pewnie po Wielkanocy. I musimy jeszcze logistycznie to ogarnąć, bo mamy 3 chrzty w rodzinie i trzeba się dogadać kto kiedy robi[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry