o japonki tez dobry pomyslJa biorę swoje havaianasy japonki i tyle.
reklama
nie wiem, pewnie cos Ci dadza na nogi hehe, ja chce rodzic na lezaco hihiTo zwykle japony chyba moga byc i kapciuchy hahahah a w jakich butach sie rodzi??? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo ja np nie chcialabym na lezaco
aneta_ck
Fanka BB :)
ja chce na lezaco, wydaje mi sie, ze dam rade w tej pozycjiJa nie chce na lezaco, w sumie laski z forum mi odradzily no chyba ze nie dam rady ustac na nogach, no i plus, ze nie chce byc nacieta
Grun
Głęboko wierzę że jednak Młoda sama trochę wcześniej będzie chciała wyjść... jak zobaczy szpital i zorientuje się że mama nie lubi tam byc i chciałaby do domu jak najszybciej a z tą cukrzycą i tarczyca :/ nigdy nie wiadomo - przynajmniej będę pod stalym monitoringiem. I pędzić nie będę tych 100km jakby coś..@Grun 10 dni w szpitalu będziesz leżeć? O matkooo. Powodzenia więc!
Lilka bardzo mało się ruszs. Zaraz idę na ktg
Miłego
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
A może w ogóle mnie nie przyjmą ?
Grun
Zaznaczyłas gdzie twoje miejsceBoze co za dzien najpierw w drodze powrotnej z lab zatrzymala mnie policja do kontroli rzecz jasna, ale z 15 minut mi kazali czekac...no dobra, po drodze wjechalam do biedronki gdzie o malo sie nie przewrocilam na sliskich plytkach a parkujac pod blokiem zakopalam sie autem, noz ku*wa!!! mamy dwa parkingi-jeden glowny z tylu za blokiem nalezacy do naszego bloku (kazdy ma swoj) i z przodu taki dziki, gdzie podjezdzaja ludzie leniwi (czytajcie JA ) no i myslalam, ze ten piasek jest hmmm zamarzniety pomogli mi dwaj panowie z mojego bloku wycigajac auto innym autem cos sie jeszcze dzis wydarzy? moze moj syn okaze sie kuzwa corka na usg hehe to juz bym padla, haha, przed oplem widac piekne dziury, za groma nie szlo wyjechac
reklama
nie lubie juz tego parkinguZaznaczyłas gdzie twoje miejsce