ja jem i grzyby jak i pieczarkiDziewczyny można chyba wcinac grzyby w ciąży co? Tak mi się chce pierogów z grzybami... a później przy karmieniu to już nie zaznam ich smaku, bo ponoć maluchy mają problemy z brzuszkiem po grzybach.
reklama
majka23x
Fanka BB :)
Mniam uwielbiam ostree [emoji7]stary mnie zabije jak wroci z roboty zrobilam spaghetti i wyszlo tak pikantne, ze gardlo wypala
Hahahahah! Nie no ale na serio ciekawa jestem jak to jest, chyba w kapciach moge byc.... Ale mam rozterki normalnie szokMnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Co do obuwia na czas porodu - można zostać jedyną gwiazdą, o której będzie na długo głośno w szpitalu! I złożyć szpilki!
Ja jem duzo grzybow, uwielbiam nie slyszalam nawet szczerze mowiac, ze nie mozna ich jesc w ciazyDziewczyny można chyba wcinac grzyby w ciąży co? Tak mi się chce pierogów z grzybami... a później przy karmieniu to już nie zaznam ich smaku, bo ponoć maluchy mają problemy z brzuszkiem po grzybach.
noemi87
Hej dziewczyny. Ja padam.. byłam po wyniki w lab potem w dwóch sklepach z mężem, także narobiłam km i teraz ledwo żyję..mąż działa w kuchni a ja leżę i dochodzę do siebie
@lenam77 to teraz chyba kolej na Ciebie
@Luxuorius Ty to masz przygody uważaj na siebie
A propos klapek pod prysznic dobry pomysł z tymi japonkami, skorzystam
@lenam77 to teraz chyba kolej na Ciebie
@Luxuorius Ty to masz przygody uważaj na siebie
A propos klapek pod prysznic dobry pomysł z tymi japonkami, skorzystam
majka23x
W ogole co to nasze forum tak podupadlo? Rozumiem dziewczyny, ktore urodzily, ze nie maja czasu, a reszta?! Cos nas malo zostalo z tego co widze, czesc sie przenioslo na fejsa chociaz tam bardziej mamusiowy watek niz ciazowy na wizytowym tez cisza, nikt juz nawet wizyt nie opisuje
A mi maz nie pozwala wychodzic na dwor zebym sie nie przeziebila. Od wczoraj pada snieg, wszyscy domownicy wracaja i mówią Ale zimno, ale slisko a ja leze w cieplutkim domku do góry brzuchem i jedynie obserwuje pogodę przez okno
noemi87
W ogole co to nasze forum tak podupadlo? Rozumiem dziewczyny, ktore urodzily, ze nie maja czasu, a reszta?! Cos nas malo zostalo z tego co widze, czesc sie przenioslo na fejsa chociaz tam bardziej mamusiowy watek niz ciazowy na wizytowym tez cisza, nikt juz nawet wizyt nie opisuje
Też to właśnie zauważyłam. Więcej osób chyba faktycznie woli się udzielać na fejsie, ja wolę popisać tutaj
majka23x
Ja tez, bo na messengerze ciezko wrocic do tego co bylo, nie mozna zacytowac, poza tym tam tylko jednozdamiowe wypowiedzi, a nie ma co z kazda glupota nowego posta dodawac tez sie tu lepiej odnajduje, choc nie powiem, bo msg tez podczytujeTeż to właśnie zauważyłam. Więcej osób chyba faktycznie woli się udzielać na fejsie, ja wolę popisać tutaj
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
ja opisałam swoją wizytę dzisiejszą
a poza tym okropnie się dzisiaj czuję.. zmęczona, słaba, kręci mi się w głowie... wizyta mi nieco poprawiła humor (że wszystko ok), nie mniej jednak nie jest to mój dzień.
a najbardziej bawi mnie synek (2 lata), któremu jak opowiadam, że ze szpitala przyniosę mu dzidziusia, to mówi, że "nie zmieści się, nie ma miejsca" a mieszkamy w domku jednorodzinnym, więc ciasno nie jest, nawet dla 6 os rodziny
a poza tym okropnie się dzisiaj czuję.. zmęczona, słaba, kręci mi się w głowie... wizyta mi nieco poprawiła humor (że wszystko ok), nie mniej jednak nie jest to mój dzień.
a najbardziej bawi mnie synek (2 lata), któremu jak opowiadam, że ze szpitala przyniosę mu dzidziusia, to mówi, że "nie zmieści się, nie ma miejsca" a mieszkamy w domku jednorodzinnym, więc ciasno nie jest, nawet dla 6 os rodziny
elifit
Moderatorka
Pytasz to odpowiemW ogole co to nasze forum tak podupadlo? Rozumiem dziewczyny, ktore urodzily, ze nie maja czasu, a reszta?! Cos nas malo zostalo z tego co widze, czesc sie przenioslo na fejsa chociaz tam bardziej mamusiowy watek niz ciazowy na wizytowym tez cisza, nikt juz nawet wizyt nie opisuje
Wątek główny naszego forum jest nie do ogarnięcia w przypadku niebycia na bieżąco. Nie ma zasad i ogólnie zrobił się chaos i balagan. Każdy pisze jak chce cytuje jak chce, pisze po jednym zdaniu a potem jest kilka stron nadrabiania. Istotne informacje gubią się w gąszczu nieistotnych.
Każda z nas ma inny styl pisania, jedne cytują drugie wywołują przez @ czy pogrubienie. Jednakże żebyśmy wszystkie dobrze się tu czuły to należy uporządkować jakiś zbiór zasad i generalnie stosować się do netykiety.
Nie powinno być tak, że jedna użytkowniczka pisze kilka postów jeden pod drugim, z czego każdy ma cytat a potrm reszta z nas musi przez to wszystko przewijać.
To jest moje trzecie forum i wierzcie.mi że ujednolicenie zasad forum pomaga wielce
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
reklama
Grun
Masz moje przyprawiowe przyzwyczajenia!stary mnie zabije jak wroci z roboty zrobilam spaghetti i wyszlo tak pikantne, ze gardlo wypala
Jak ja czegoś nie spieprze - to nikt