reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Nic nie bralam bo sie boje, ze znow pojde wymiotowac ... Do gina na 15:30 mam zobacze co powie

thgfflw1k3inkyc3.png
Trzymam kciuki. Mogą ci ewentualnie dać kroplówkę ale to na ip.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry mamy,
noc niespokojna, podobno dyszałam strasznie, w nocy obudziłam się z kłuciem w sercu, trwało kilka oddechów :/ Chyba mały tętnice uciska, bo prawa noga jakaś napięta.
Mam dziwne przeczucie, że za 2-3tyg się rozsypię.....

Dziś zapakowałam już torbę dla małego do szpitala, przygotowałam rzeczy poporodowe dla siebie. Resztę za chwilę zamówię w necie. Moja torba szpitalna już gotowa. Jutro 7.30 melduję się na ip. Obym wszybko wyszła:)

Ściskam was grubasy. Miłego, lekkiego dnia.

Kindzia wyszukałam w szafie kilka par spodni luzniejszych w pasie więc zaopatrze się tylko w legginsy i swetry narzutki z ciuchacza.

W płaszcz jesienny ledwo się dopięłam. Kupię bluzę albo płaszcz do noszenia.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Ja kupuję ciuchy ciążowe na wyprzedażach teraz :) Ogólnie mam 3 bluzki na długi rękaw, 2 pary jeansów i legginsy. I to mi wystarczy. Swetry lubię długie i luźne, więc rozciągam moje stare - po zimie się wybiorę znowu na wyprzedaże i się obkupię w nowe rzeczy. Sukienek nie lubię bardzo, ale dostałam jedną od znajomej, taką na szelkach, więc w razie nagłej potrzeby będę miała coś bardziej eleganckiego ;) płaszczyk ciążowy dostałam od koleżanki, ale teraz już ledwo się w niego zapinam, więc nie wiem czy pochodzę w nim sobie w listopadzie i na początku grudnia. Ogólnie niczego już kupować nie będę, chyba że staniki :)

Ojej dopiero was nadrobiłam... byłam rano na treningu i nie było tej mojej koleżanki [emoji17] mam nadzieje, ze po prostu nie mogła przyjść... jutro kolejny trening, wiec nadal trzymam za nią kciuki...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noemi ja ostatnio w rossmanie, ktory jest poobklejany karteczkami o pierszenstwie kobiet w ciazy też stałam w kilometrowej kolejce i nikt mnie nie przepuscil. Najlepsze bylo to jak otworzyli nowa kase kasjerka tak zerknela na mnie i mowi poproszę nastepna osobe z kolejki. No masakra a ja byłam moze z 6. Też myślałam że zemdleje, gorąco mi się robilo, tragedia. Chamstwo i tyle

Do góry