reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nic nie bralam bo sie boje, ze znow pojde wymiotowac ... Do gina na 15:30 mam zobacze co powie

thgfflw1k3inkyc3.png
Trzymam kciuki. Mogą ci ewentualnie dać kroplówkę ale to na ip.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry mamy,
noc niespokojna, podobno dyszałam strasznie, w nocy obudziłam się z kłuciem w sercu, trwało kilka oddechów :/ Chyba mały tętnice uciska, bo prawa noga jakaś napięta.
Mam dziwne przeczucie, że za 2-3tyg się rozsypię.....

Dziś zapakowałam już torbę dla małego do szpitala, przygotowałam rzeczy poporodowe dla siebie. Resztę za chwilę zamówię w necie. Moja torba szpitalna już gotowa. Jutro 7.30 melduję się na ip. Obym wszybko wyszła:)

Ściskam was grubasy. Miłego, lekkiego dnia.

Kindzia wyszukałam w szafie kilka par spodni luzniejszych w pasie więc zaopatrze się tylko w legginsy i swetry narzutki z ciuchacza.

W płaszcz jesienny ledwo się dopięłam. Kupię bluzę albo płaszcz do noszenia.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Ja kupuję ciuchy ciążowe na wyprzedażach teraz :) Ogólnie mam 3 bluzki na długi rękaw, 2 pary jeansów i legginsy. I to mi wystarczy. Swetry lubię długie i luźne, więc rozciągam moje stare - po zimie się wybiorę znowu na wyprzedaże i się obkupię w nowe rzeczy. Sukienek nie lubię bardzo, ale dostałam jedną od znajomej, taką na szelkach, więc w razie nagłej potrzeby będę miała coś bardziej eleganckiego ;) płaszczyk ciążowy dostałam od koleżanki, ale teraz już ledwo się w niego zapinam, więc nie wiem czy pochodzę w nim sobie w listopadzie i na początku grudnia. Ogólnie niczego już kupować nie będę, chyba że staniki :)

Ojej dopiero was nadrobiłam... byłam rano na treningu i nie było tej mojej koleżanki [emoji17] mam nadzieje, ze po prostu nie mogła przyjść... jutro kolejny trening, wiec nadal trzymam za nią kciuki...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noemi ja ostatnio w rossmanie, ktory jest poobklejany karteczkami o pierszenstwie kobiet w ciazy też stałam w kilometrowej kolejce i nikt mnie nie przepuscil. Najlepsze bylo to jak otworzyli nowa kase kasjerka tak zerknela na mnie i mowi poproszę nastepna osobe z kolejki. No masakra a ja byłam moze z 6. Też myślałam że zemdleje, gorąco mi się robilo, tragedia. Chamstwo i tyle

Do góry