reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Do prababć mówią babcia , a do tej jednej pani. Nawet w szkole jak mieli wpisać imiona babć i dziadków to jej nie wpisali.
Widzą ją raz na rok albo i rzadziej.

pojechalismy na kawe do koleznki i Tomek sie uparl zeby podjechac do jego mamy, bo mieszka kilka blokow od kolezanki i po tym co sie stalo, pojechalam tam ostatni raz w dzien, kiedy jest tam szwagierki facet!!!! uslyszalam od faceta szwagierki, ze jestem uwaga poje*ana i poku*wiona!!!!!! bo ja nie wytrzymalam i mu uwage zwrocilam poniewaz komenatowal mojego Tomka wypowiedzi! a szwagierka nawet nie wyszla do nas jak przyjechalismy!!! wyszlismy wsciekli stamtad i pozegnalam sie tylko z tesciowa. Nie zobacza mnie tam jak on tam jest, niepojete jest dla mnie jest, ze mozna sie tak odezwac do kobiety i to ciezarnej!!!!!!!!!!!!!
kuzwa az serce mnie boli, szok :( ja se zadzwonie do tesciowej i jej powiem dlaczego tak szybko sie zmylismy

O matko Lux ja bym odpyskowala. Co za cham!!!!

Ja do teściowej mówię mamo, chociaż nie lubię, ale przez telefon mówię "teściowo" :p
Po ślubie każą mi wołać na siebie po imieniu, ale moi rodzice się nie zgodzili.
Teraz siedzi u mnie i udaje super miła...ehhh niech jadą już...

O matko Lux ja bym odpyskowala. Co za cham!!!!

Ja do teściowej mówię mamo, chociaż nie lubię, ale przez telefon mówię "teściowo" :p
Po ślubie każą mi wołać na siebie po imieniu, ale moi rodzice się nie zgodzili.
Teraz siedzi u mnie i udaje super miła...ehhh niech jadą już...
zaczynam miec wrazenie, ze gram w jakichs Trudnych sprawach lub cos!!! szok :(

Hej :)) weekend spędziłam u rodziców, teraz weszłam na chwilkę się przywitać i posprzątać w domu trzeba :D pranie, prasowanie, odkurzanie, podłogi, po ponad tygodniu nic nie robienia :))

Dziś na obiad zjadłam ziemniaki pieczone, karczek i sałatke :)
Ja z do rodziców P. (z którymi kontakt słaby) mówię po imieniu, bo mame i tate mam jednych :) tak samo on do moich rodziców od zawsze po imieniu..

reklama
Do góry