Witamy sie I my.
Weekend spedzilismy organizujac czas dla malego. Coraz Bardziej teskni za starszym bratem. Dobrze ze to juz prawie koniec.w piatek mamy w planach wystartowac na Polske. Wiec juz bedzie mogl sie cieszyc bratem.
Na poniedzialek tez staram sie u mowic na 3d/4d we Wroclawiu. Chce zalatwic wszystkie wazne sprawy na poczatku. Bo chce kuzwa upewnic sie co do tej mojej Lenki. I zaczac po lempeksach latac w Pl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Juz sie doczekac nie moge.
Co do ryby ja sie na nich nie znam .nigdy ich nie lubialam [emoji23][emoji23]
Sa dwa gatunki wogole jakie tykam.
Dorsz I losos dziki I to tylko przygotowany przez mojego Jarka bo on wie jak ma to zrobic zebym wogole rybe zjadala.
Ostatnio gadalysmy o nocnikach grajacych!!!!! I nabijalam sie jak to pozniej przy kupie matka musi stac I spiewac dziecku.
No a wczoraj moj przyniosl wlasnie taki kibelek grajacy Fisher price.
Rece opadaja moje dziecko nie ma jeszcze nic ani wozka ani poscieli ani lozeczka czy ubranek ale kuzwa kibel grajacy ma [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pytam sie a po co nam dla noworodka kibel a Jarek do mnie " a ja niunia promocja byla to wzielem a co zle zrobilem"
Ehhh no mowie ok ok ale czy nie bylo promocja na lozeczka kololyski bujaczki czy chocby ciuszki?
Na to moj maz " no bylo kotek pelno tego ale ja wiem co ci bedzie sie podobac? A kibel fajna sprawy co nie? "
No tak ! Faceci!!!!!
Mysle zaczal sie wkrecac w wyprawkowe szalenstwo, zaczelo docierac do niego ze czasu nie az tak Duzo I taki dumny z tym nocnikiem przyszedl do domu, ze nie chcialam go zziemiac ze troche od dupy strony te zakupy zaczol Robic. Wiec pochwalilam go za udany zakup dla dzidzusia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom