reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Do prababć mówią babcia , a do tej jednej pani. Nawet w szkole jak mieli wpisać imiona babć i dziadków to jej nie wpisali.
Widzą ją raz na rok albo i rzadziej.

pojechalismy na kawe do koleznki i Tomek sie uparl zeby podjechac do jego mamy, bo mieszka kilka blokow od kolezanki i po tym co sie stalo, pojechalam tam ostatni raz w dzien, kiedy jest tam szwagierki facet!!!! uslyszalam od faceta szwagierki, ze jestem uwaga poje*ana i poku*wiona!!!!!! bo ja nie wytrzymalam i mu uwage zwrocilam poniewaz komenatowal mojego Tomka wypowiedzi! a szwagierka nawet nie wyszla do nas jak przyjechalismy!!! wyszlismy wsciekli stamtad i pozegnalam sie tylko z tesciowa. Nie zobacza mnie tam jak on tam jest, niepojete jest dla mnie jest, ze mozna sie tak odezwac do kobiety i to ciezarnej!!!!!!!!!!!!!
kuzwa az serce mnie boli, szok :( ja se zadzwonie do tesciowej i jej powiem dlaczego tak szybko sie zmylismy

O matko Lux ja bym odpyskowala. Co za cham!!!!

Ja do teściowej mówię mamo, chociaż nie lubię, ale przez telefon mówię "teściowo" :p
Po ślubie każą mi wołać na siebie po imieniu, ale moi rodzice się nie zgodzili.
Teraz siedzi u mnie i udaje super miła...ehhh niech jadą już...

O matko Lux ja bym odpyskowala. Co za cham!!!!

Ja do teściowej mówię mamo, chociaż nie lubię, ale przez telefon mówię "teściowo" :p
Po ślubie każą mi wołać na siebie po imieniu, ale moi rodzice się nie zgodzili.
Teraz siedzi u mnie i udaje super miła...ehhh niech jadą już...
zaczynam miec wrazenie, ze gram w jakichs Trudnych sprawach lub cos!!! szok :(

Hej :)) weekend spędziłam u rodziców, teraz weszłam na chwilkę się przywitać i posprzątać w domu trzeba :D pranie, prasowanie, odkurzanie, podłogi, po ponad tygodniu nic nie robienia :))

Dziś na obiad zjadłam ziemniaki pieczone, karczek i sałatke :)
Ja z do rodziców P. (z którymi kontakt słaby) mówię po imieniu, bo mame i tate mam jednych :) tak samo on do moich rodziców od zawsze po imieniu..

reklama
Do góry