reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

zaczynam miec wrazenie, ze gram w jakichs Trudnych sprawach lub cos!!! szok :(

Kurczę Lux współczuje... U mnie w rodzinie nikomu by w ogole nie przyszło do głowy, zeby takiego języka używać... Co Twoj maz na to? Mnie to by chyba zamurowało jeżeli ktoś by sie do mnie zwrócił w ten sposób...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę Lux współczuje... U mnie w rodzinie nikomu by w ogole nie przyszło do głowy, zeby takiego języka używać... Co Twoj maz na to? Mnie to by chyba zamurowało jeżeli ktoś by sie do mnie zwrócił w ten sposób...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no wydarl sie zaraz na tego gnoja, tak mysle jak sie moga ludzie roznic, moja rodzina sie tak do nikogo nie odzywa a u tesciowej ciagle cos :(

Lux ! No ale wez po co ty tam wogole chodzisz? Ja bym za cholere tam sie nie pchala. Przeciez to nie pierwsza akcja w tym domu. Nie szkoda ci nerwow I zdrowia? Tomek jak chce to niech se rodzinke odwiedza. Ty nie musisz.powiedz ze jestes zle przez nich traktowana I dopuki cie nie zaakceptuja to zrywasz z nimi kontakt.
Tesciowa jak chce to moze cie Sama odwiedzic.
No sorry . To Oni powinni walczyc o kontakt z Toba. Chocby zeby pozniej miec kontakt z dzieckiem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ! No ale wez po co ty tam wogole chodzisz? Ja bym za cholere tam sie nie pchala. Przeciez to nie pierwsza akcja w tym domu. Nie szkoda ci nerwow I zdrowia? Tomek jak chce to niech se rodzinke odwiedza. Ty nie musisz.powiedz ze jestes zle przez nich traktowana I dopuki cie nie zaakceptuja to zrywasz z nimi kontakt.
Tesciowa jak chce to moze cie Sama odwiedzic.
No sorry . To Oni powinni walczyc o kontakt z Toba. Chocby zeby pozniej miec kontakt z dzieckiem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
no ja powiedzialam z bekiem Tomkowi, ze jak chce widziec mama to niech se ją przywiezie!!!!! mi juz nerwow brakuje!!!!! i ja do niej jutro zadzwonie i jej powiem, ze moja noga tam nie postanie skoro nie jestem tam szanowana, czuje, ze ona tam wojne rozpeta i temu Dareczkowi i szwagierce sie dostanie...kuzwa co za rodzina no rece opadaja

Hej kobietki. Dopiero znalazłam chwilę żeby wejść na forum i poczytać co i jak ;) ale się nachodziłam dzisiaj, nogi mi już normalnie odpadają;)
Lux masakra, co za cham, bo inaczej się tego nazwać nie da, zero taktu i kultury, który powinien mieć facet, chociażby ze względu na stan błogosławiony.. Zgadzam się w pełni z Joshi, nie potrafią Cię traktować z szacunkiem, zerwij kontakt i tyle, może wtedy coś im dojdzie do mózgów..
Co do teściów ja do swoich mówię mamo i tato, ale mimo, że już tyle lat po ślubie to nadal dziwnie jest mi się tak do nich zwracać i jakoś tak rzadko tak mówię, częściej bezosobowo, a jak już mówię to nie np. " mamo mówiłaś kiedyś..." tylko " mówiła kiedyś mama..", zawsze w taki sposób, bo mama i tata są jedni i jedyni w swoim rodzaju i głupia trochę jest moim zdaniem ta tradycja żeby mówić po ślubie tak do teściów, w końcu rodzice to bardzo bliscy nam ludzie, którzy są przy nas od zawsze, a teściowie to jakby nie patrzeć do pewnego momentu obcy nam ludzie.. (z czasem wiadomo te relacje się zmieniają, ale nigdy nie będą takie jak z rodzicami)

O kurde to widze niezłe akcje. Ale widać teściowie juz tak maja. Moja dzis mojemu zabronila do moich rodziców jeździć bo do kościoła nie poszedł. Masakra jak tego slucham

reklama
Do góry