elifit
Moderatorka
Warto próbować. Ja mam nadzieję być w tych kilku procentach co się udałoMoże komuś się przyda. Link do: MamyPlan: Poród? Tym razem spróbuję sama...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto próbować. Ja mam nadzieję być w tych kilku procentach co się udałoMoże komuś się przyda. Link do: MamyPlan: Poród? Tym razem spróbuję sama...
Łącze się z Tobą w bólu. Bo nie wiem czy to przez hormony ale mały problem staje się nagle dużymMiałam dziś ciężki dzień. Wszyscy mnie denerwowali. Każdy coś od mnie wymagał. Cieszę się, że już jestem w domu.
Dobranoc
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
To raczej "widzimisię " moich teściów i rodziny. Hormony ostatnio odpuściły.Łącze się z Tobą w bólu. Bo nie wiem czy to przez hormony ale mały problem staje się nagle dużym
mnie pasierb wkurzyl bo na mnie krzyknal. sorry ale na mnie nawet rodzice nigdy nie krzyczeli wiec dostal sroga kare az sie poryczal i rozmowke wychowawcza od ojca ktory byl swiadkiem jego wybuchu.Łącze się z Tobą w bólu. Bo nie wiem czy to przez hormony ale mały problem staje się nagle dużym
Ja mam igg 300 cos i mialam awidnosc sprawdzana i nie ma zle [emoji6]
mnie pasierb wkurzyl bo na mnie krzyknal. sorry ale na mnie nawet rodzice nigdy nie krzyczeli wiec dostal sroga kare az sie poryczal i rozmowke wychowawcza od ojca ktory byl swiadkiem jego wybuchu.
Przebrnelam mniej wiecej 50 stron ze 100 watku glownego co rzescie naprodukowaly podczas mojego urlopu i znow mnie zaskoczylyscie!!! tak zupelnie nagle na publicznym watku rozmowy o sexie?!) i to jeszcze z perwersjami??? nie no szacun dziewczyny! szkoda ze mnie to ominelo ale raportuje poslusznie na 10 nocy na urlopie 3 razy mialam sny xxx w tym dwa razy w trojkacie w realu kompletne zero z uwagi na obecnosc pasierba we wspolnej wakacyjnej sypialni ogolnie od 6 do 18t byl zakaz a teraz gora raz na tydzien z pelna rezerwa po obu stronach. maz o dziwo znosi to doskonale i wrecz zglasza skrajny spadek potrzeb (wspolodczuwanie?) w kazdym razie to zupelnie niepodobne do niego. zwlaszcza ze przed ciaza straszyl mnie jak to jest strasznie jak nie mozna. bardzo bardzo bym chciala zeby bylo dobrze po pologu (bo tym tez mnie straszyl ze kompletna masakra). wierze ze jak dwoje chce to bedzie dobrze.
martwie sie ze za malo czuje ruchy(( czy ktoras z was tez ma takie zmartwienie? jak mozna sprawdzic czy jest ok? usg? ktg?
przytylam juz 6kg troche za szybko mi idzie((
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!