reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Botki na płaskim powinny być ok. A potem uggi zostają [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Idę spać, jutro od 7.30 glukoza, trzymajcie kciuki bo nie chce znów rodzić 150 km od domu... W samotności :(

O nie... Ja za pierwszym razem wszystko zwymiotowałam na korytarzu... Nie dobiegłam nawet do łazienki... Musiałam powtarzać na drugi dzien.

Dodaj sobie poł cytryny do tego najlepiej, ja tak zrobiłam za drugim razem i dotrwałam dosłownie 2h potem od razu pobiegłam do toalety zwymiotować to co zostało [emoji12] okropność, ale moze tylko ja tak reaguje na takie rzeczy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O nie... Ja za pierwszym razem wszystko zwymiotowałam na korytarzu... Nie dobiegłam nawet do łazienki... Musiałam powtarzać na drugi dzien.

Dodaj sobie poł cytryny do tego najlepiej, ja tak zrobiłam za drugim razem i dotrwałam dosłownie 2h potem od razu pobiegłam do toalety zwymiotować to co zostało [emoji12] okropność, ale moze tylko ja tak reaguje na takie rzeczy [emoji6]

A mnie glukoza nawet smakowała i zupełnie nie rozumiem o co całe halo. Gdyby była gorzka, to zwymiotowałabym na 100%, bo ja np. piwa nie przełknę, bo mi się cofa, a przy glukozie to w sumie to się cieszyłam, że ją dostałam, bo przynajmniej przestałam być tak pierońsko głodna. :happy:

A mnie glukoza nawet smakowała i zupełnie nie rozumiem o co całe halo. Gdyby była gorzka, to zwymiotowałabym na 100%, bo ja np. piwa nie przełknę, bo mi się cofa, a przy glukozie to w sumie to się cieszyłam, że ją dostałam, bo przynajmniej przestałam być tak pierońsko głodna. :happy:

O niezle, moze dlatego, ze ja słodyczy prawie nie jem, herbaty czy kawy w ogole nie słodzę, a paczkę cukru w domu mam tylko dla gości te sama od kilku lat [emoji12]

Ty to ewenement jesteś :) upały kocha, glukoza jej smakuje. Czekam na kolejne rewelacje hihi [emoji4]

cb7wugpju04jz4q8.png

Mam dokładnie to samo! Nie rozumiem zupełnie o co chodzi z glukoza, dla mnie zupełnie smaczna i głód zabija [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry,

Przeszła burza i jest czym oddychać. Nie wyspałam się, Zu przylazła w nocy i mnie budziła.

Dziś chyba posiedzimy w domu, ewentualnie spacer uskutecznimy.
Trochę mam takie dni świstaka, co dzień to samo, a tu się sierpień szybko skończy i rok szkolny zacznie.
No nic, trzeba się czymś produktywnym zając.

Miłego dnia

Do góry