elifit
Moderatorka
Botki na płaskim powinny być ok. A potem uggi zostają [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę spać, jutro od 7.30 glukoza, trzymajcie kciuki bo nie chce znów rodzić 150 km od domu... W samotności
A mnie glukoza nawet smakowała i zupełnie nie rozumiem o co całe halo. Gdyby była gorzka, to zwymiotowałabym na 100%, bo ja np. piwa nie przełknę, bo mi się cofa, a przy glukozie to w sumie to się cieszyłam, że ją dostałam, bo przynajmniej przestałam być tak pierońsko głodna.O nie... Ja za pierwszym razem wszystko zwymiotowałam na korytarzu... Nie dobiegłam nawet do łazienki... Musiałam powtarzać na drugi dzien.
Dodaj sobie poł cytryny do tego najlepiej, ja tak zrobiłam za drugim razem i dotrwałam dosłownie 2h potem od razu pobiegłam do toalety zwymiotować to co zostało [emoji12] okropność, ale moze tylko ja tak reaguje na takie rzeczy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie glukoza nawet smakowała i zupełnie nie rozumiem o co całe halo. Gdyby była gorzka, to zwymiotowałabym na 100%, bo ja np. piwa nie przełknę, bo mi się cofa, a przy glukozie to w sumie to się cieszyłam, że ją dostałam, bo przynajmniej przestałam być tak pierońsko głodna.
Ty to ewenement jesteś upały kocha, glukoza jej smakuje. Czekam na kolejne rewelacje hihi [emoji4]A mnie glukoza nawet smakowała i zupełnie nie rozumiem o co całe halo. Gdyby była gorzka, to zwymiotowałabym na 100%, bo ja np. piwa nie przełknę, bo mi się cofa, a przy glukozie to w sumie to się cieszyłam, że ją dostałam, bo przynajmniej przestałam być tak pierońsko głodna.
Mam dokładnie to samo! Nie rozumiem zupełnie o co chodzi z glukoza, dla mnie zupełnie smaczna i głód zabija [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]A mnie glukoza nawet smakowała i zupełnie nie rozumiem o co całe halo. Gdyby była gorzka, to zwymiotowałabym na 100%, bo ja np. piwa nie przełknę, bo mi się cofa, a przy glukozie to w sumie to się cieszyłam, że ją dostałam, bo przynajmniej przestałam być tak pierońsko głodna.