reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

łiii weszłam na stronę luxmedu i akurat zwolniło się w czwartek miejsce u tego gina, u którego byłam w sobotę na usg:) więcmoże uda mi się zmienić gina. Miałam mieć wizytę dzisiaj u dotychczasowego ale odwołałam i zmieniłam.
Super, pogadasz sobie z nim i zdecydujesz :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Antiope ty to na południu powinnaś mieszkać :)

An_ulka dla rodziców bomba, dla moich maluchów niekoniecznie ;) Ale to był pierwszy raz, następnym razem będę mądrzejsza.

W nadchodzącym zimowym sezonie raczej się nigdzie nie wybierzemy no bo jak :/ Ewentualnie w nasze góry świętokrzyskie na jeden dzień tylko.
No, tylko, że ja do tego patriotką taką jestem, że się nigdzie z Polski ruszyć nie chcę. Więc gdyby się tak dało Polskę na południe przeciągnąć, to chętnie :happy:

Karelka super :) chyba najlepsza rzecza jest oglądanie tkich maleńkich ubranek :)

A ja juz w domu po obciążeniu glukoza. Zle nie bylo, troche słodkie ale idzie wypic, ale zrobly mi w jakims plastikowym kubku i czułam ten plastik z tego kubka i to mnie pierwsza godzinę męczyło i siedzialam na dworze pod laboratorium chociaż nie bylo za cieplo hehe :D w środku mi bylo za duszno i slabo :) ale dalam rade !!!:):)

Karelka super :) chyba najlepsza rzecza jest oglądanie tkich maleńkich ubranek :)

A ja juz w domu po obciążeniu glukoza. Zle nie bylo, troche słodkie ale idzie wypic, ale zrobly mi w jakims plastikowym kubku i czułam ten plastik z tego kubka i to mnie pierwsza godzinę męczyło i siedzialam na dworze pod laboratorium chociaż nie bylo za cieplo hehe :D w środku mi bylo za duszno i slabo :) ale dalam rade !!!:):)
super!!!! mowilam, ze zle nie bedzie

a wczoraj babe opierdzielilam pod pepco, kuzwa zaparkowala i miala od groma miejsca przed soba a stanela tak ze mnie zablokowala, ja ze mialam gdzie wycofac to wycofalam a ta kretynka sie cofnelado auta i tez wycofala!!! wyszlam z auta i mowie przepraszam, ale ja odjechalam do tylu poniewaz pani mnie zablokowala a pani znow wycofuje!! malo ma pani miejsca przodu?! no ku*wa mac no...a ona aha no tak, a ja mowie Boze widzisz a nie grzmisz

Ostatnia edycja:
zdalam sobie dzis sprawe ze podziwiam wszystkie ciezarowki ktore pracuja w ciazy!!! serio!
przepracowalam dzis 6 godzi i prawie wyzionelam ducha. nadmieniam ze praca byla biurowa.

ej dostalam jakiejs wysypki na czole. czy to moze byc cos groznego? za 2 dni jade na mazury wiec nie wiem czy to olac bo hormony czy pedzic do deramtologa???

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

zdalam sobie dzis sprawe ze podziwiam wszystkie ciezarowki ktore pracuja w ciazy!!! serio!
przepracowalam dzis 6 godzi i prawie wyzionelam ducha. nadmieniam ze praca byla biurowa.

ej dostalam jakiejs wysypki na czole. czy to moze byc cos groznego? za 2 dni jade na mazury wiec nie wiem czy to olac bo hormony czy pedzic do deramtologa???

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja siebie podziwiam :D ale jeszcze miesiac uff, a mialas juz taka wysypke?

reklama
Do góry