reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Antiope a z ta kontrola z ZUS to kiedy ona była? W pierwszym miesiącu kiedy ZUS przejął płatność czy później?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszli tuż po tym jak minął miesiąc od przejścia na L4, czyli zaraz po tym jak zus przejął płatność. Ale pan który mnie kontrolował powiedział, że im jakiś program losuje z tych L4. Nie wiem czy to prawda.

Cześć dziewczyny :) melduję się na posterunku, minęły wspaniałe 2 tygodnie urlopu z moim niemężem i dziewczynami. Nawet nie będę próbowała nadrobić. Napiszę tylko, że mam nadzieję, że u Was wszystko ok z lokatorami i ze dobrze się czujecie.
Ja miałam lecieć do Turcji ale w wyniku sytuacji politycznej rozmyśliliśmy się rano 16 lipca w dzień wylotu. Polecieliśmy na Rodos i spędziliśmy tam super czas z mikro utrudnieniem w postaci ospy wietrznej mojej młodszej córki :p potem tydzień w domku gdzie niestety pogoda nie dopisała, ale za to zrobiliśmy sporo w ogródku i w pokoju dziewczyn. Teraz po woli wracam do codzienności.
Ach i 27 lipca miałam połówkowe i zgodnie z moim przeczuciem w brzuszku mieszka zdrowy chłopiec :) po woli tez będę wracała na forum choć teraz mam jeszcze troszkę spraw do pozałatwiania ;) buziole dla Was
Witaj. Zazdroszczę udanego urlopu. Szkoda, że moje przeczucie odnośnie płci się tak nie sprawdziło jak Twoje.

leze, juz po kapieli, czy Wam juz tez trudno jest depilowac okolic bikini? mi juz coraz bardziej brzuch to utrudnia
Jeszcze spokojnie daję radę. Ale jak przestanę dawać, to będę prosić mojego D o pomoc :-p

Kurde dziewczyny ja się muszę opanować!! Miałam dziś znów kolposkopię. Później doktor na polepszenie nastroju puściła serducho małego no i... Jak usłyszałam Jasia to się rozpłakałam. Aż mi głupio :/ cholera no, powinnam już przywyknąć, ale dla mnie ten maluch wciąż jest cudem. Rozklejam się.

hehe. rozczulilas mnie. hormony buzuja!:))) ja dzis sie publicznie rzucilam mojemu mezowi na szyje i go pocalowalam. w jego firmie. na oczach jego nowej asystentki!:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A ja umówiłam się dziś z moją położną na niedzielę wieczór na obejrzenie oddziału gdzie będę rodzić. Mam nadzieję, że mi się spodoba na tyle, że już nie zmienię zdania :-p

Dziewczyny coś tam podczytalam zaległości i podłapałam temat antykoncepcji, slyszałyście o lady comp? To dla tych będących za metodami naturalnymi

A ja umówiłam się dziś z moją położną na niedzielę wieczór na obejrzenie oddziału gdzie będę rodzić. Mam nadzieję, że mi się spodoba na tyle, że już nie zmienię zdania :-p
Antiope a skąd masz swoją położna? U nas w pl takie coś istnieje? Czy wykupiłas sobie jej opiekę prywatnie?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry