reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Izulka zgubiłam sie gdzie Twoje zdjęcie widzialam ;) sliczny masz brzusio no i pozazdroscic urlopu :) my sie kisimy w domu w tym roku. Mąż urlop na szpital małego i moj ewentualny trzyma

Elifit, no kojarze że już o tym pisaliśmy. Ja o tym ślubie w lutym się dowiedziałam i jeszcze plany o dziecku były hohoho daleko.
Bilet kupiony i co? Co robić? 1560 zł ma się rozpłynąć? A zwrotu nie dostanę.

Na szczęście to 6 dni, więc zostaje mi jeden dzień by pojechać i w razie czego składać wyjaśnienia.
Lekarz mi powiedział że można jechać na urlop nie dłużej niż 7 dni w celach zdrowotnych, np w góry czy nad morze jodu powdychac i on to odnotowuje u siebie. Powiedział że mogę spokojnie jechać, bo chodzące zwolnienie to nie łańcuch u nogi.

No nie powiedziałam mu o wylocie, tylko ściema że nad morze jade.

A wyjeżdżać nie można nawet do specjalisty za granicę bo oni nie będą ponosić kosztów leczenia za granicą.

Super że przeglądanie malutkie ubranka, przy pierwszym dziecku też miałam same ochy i achy :)
Jeszcze 8 tyg i przygotuje torbę do szpitala :)

Kurde dziewczyny ja się muszę opanować!! Miałam dziś znów kolposkopię. Później doktor na polepszenie nastroju puściła serducho małego no i... Jak usłyszałam Jasia to się rozpłakałam. Aż mi głupio :/ cholera no, powinnam już przywyknąć, ale dla mnie ten maluch wciąż jest cudem. Rozklejam się.

Cześć dziewczyny :) melduję się na posterunku, minęły wspaniałe 2 tygodnie urlopu z moim niemężem i dziewczynami. Nawet nie będę próbowała nadrobić. Napiszę tylko, że mam nadzieję, że u Was wszystko ok z lokatorami i ze dobrze się czujecie.
Ja miałam lecieć do Turcji ale w wyniku sytuacji politycznej rozmyśliliśmy się rano 16 lipca w dzień wylotu. Polecieliśmy na Rodos i spędziliśmy tam super czas z mikro utrudnieniem w postaci ospy wietrznej mojej młodszej córki :p potem tydzień w domku gdzie niestety pogoda nie dopisała, ale za to zrobiliśmy sporo w ogródku i w pokoju dziewczyn. Teraz po woli wracam do codzienności.
Ach i 27 lipca miałam połówkowe i zgodnie z moim przeczuciem w brzuszku mieszka zdrowy chłopiec :) po woli tez będę wracała na forum choć teraz mam jeszcze troszkę spraw do pozałatwiania ;) buziole dla Was

Lola my ci tylko przytoczyłysmy fakty co ty zrobisz to twoja sprawa, nikt cie nie będzie oceniał dziewczyno.
Ja sama bym jechała i po prostu miała nadzieję że mnie kontrola nie dotknie.

Lenam kup sobie dopplera :)

Bonusowa witaj. Wiedziałam że ktoś tam leciał dobrze że byliście przed wyjazdem a nie w trakcie uff gratki synka :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Lola my ci tylko przytoczyłysmy fakty co ty zrobisz to twoja sprawa, nikt cie nie będzie oceniał dziewczyno.
Ja sama bym jechała i po prostu miała nadzieję że mnie kontrola nie dotknie.

Lenam kup sobie dopplera :)

Bonusowa witaj. Wiedziałam że ktoś tam leciał dobrze że byliście przed wyjazdem a nie w trakcie uff gratki synka :)

cb7wugpju04jz4q8.png
Doppler? Może bym się oswoiła zanim w przychodni zaczną o mnie mówić - ta co zawsze ryczy :)

reklama
Do góry