reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Izulka zgubiłam sie gdzie Twoje zdjęcie widzialam ;) sliczny masz brzusio no i pozazdroscic urlopu :) my sie kisimy w domu w tym roku. Mąż urlop na szpital małego i moj ewentualny trzyma

Elifit, no kojarze że już o tym pisaliśmy. Ja o tym ślubie w lutym się dowiedziałam i jeszcze plany o dziecku były hohoho daleko.
Bilet kupiony i co? Co robić? 1560 zł ma się rozpłynąć? A zwrotu nie dostanę.

Na szczęście to 6 dni, więc zostaje mi jeden dzień by pojechać i w razie czego składać wyjaśnienia.
Lekarz mi powiedział że można jechać na urlop nie dłużej niż 7 dni w celach zdrowotnych, np w góry czy nad morze jodu powdychac i on to odnotowuje u siebie. Powiedział że mogę spokojnie jechać, bo chodzące zwolnienie to nie łańcuch u nogi.

No nie powiedziałam mu o wylocie, tylko ściema że nad morze jade.

A wyjeżdżać nie można nawet do specjalisty za granicę bo oni nie będą ponosić kosztów leczenia za granicą.

Super że przeglądanie malutkie ubranka, przy pierwszym dziecku też miałam same ochy i achy :)
Jeszcze 8 tyg i przygotuje torbę do szpitala :)

Kurde dziewczyny ja się muszę opanować!! Miałam dziś znów kolposkopię. Później doktor na polepszenie nastroju puściła serducho małego no i... Jak usłyszałam Jasia to się rozpłakałam. Aż mi głupio :/ cholera no, powinnam już przywyknąć, ale dla mnie ten maluch wciąż jest cudem. Rozklejam się.

Cześć dziewczyny :) melduję się na posterunku, minęły wspaniałe 2 tygodnie urlopu z moim niemężem i dziewczynami. Nawet nie będę próbowała nadrobić. Napiszę tylko, że mam nadzieję, że u Was wszystko ok z lokatorami i ze dobrze się czujecie.
Ja miałam lecieć do Turcji ale w wyniku sytuacji politycznej rozmyśliliśmy się rano 16 lipca w dzień wylotu. Polecieliśmy na Rodos i spędziliśmy tam super czas z mikro utrudnieniem w postaci ospy wietrznej mojej młodszej córki :p potem tydzień w domku gdzie niestety pogoda nie dopisała, ale za to zrobiliśmy sporo w ogródku i w pokoju dziewczyn. Teraz po woli wracam do codzienności.
Ach i 27 lipca miałam połówkowe i zgodnie z moim przeczuciem w brzuszku mieszka zdrowy chłopiec :) po woli tez będę wracała na forum choć teraz mam jeszcze troszkę spraw do pozałatwiania ;) buziole dla Was

Lola my ci tylko przytoczyłysmy fakty co ty zrobisz to twoja sprawa, nikt cie nie będzie oceniał dziewczyno.
Ja sama bym jechała i po prostu miała nadzieję że mnie kontrola nie dotknie.

Lenam kup sobie dopplera :)

Bonusowa witaj. Wiedziałam że ktoś tam leciał dobrze że byliście przed wyjazdem a nie w trakcie uff gratki synka :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Lola my ci tylko przytoczyłysmy fakty co ty zrobisz to twoja sprawa, nikt cie nie będzie oceniał dziewczyno.
Ja sama bym jechała i po prostu miała nadzieję że mnie kontrola nie dotknie.

Lenam kup sobie dopplera :)

Bonusowa witaj. Wiedziałam że ktoś tam leciał dobrze że byliście przed wyjazdem a nie w trakcie uff gratki synka :)

cb7wugpju04jz4q8.png
Doppler? Może bym się oswoiła zanim w przychodni zaczną o mnie mówić - ta co zawsze ryczy :)

reklama
Do góry