reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

łiii weszłam na stronę luxmedu i akurat zwolniło się w czwartek miejsce u tego gina, u którego byłam w sobotę na usg:) więcmoże uda mi się zmienić gina. Miałam mieć wizytę dzisiaj u dotychczasowego ale odwołałam i zmieniłam.
Super, pogadasz sobie z nim i zdecydujesz :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Antiope ty to na południu powinnaś mieszkać :)

An_ulka dla rodziców bomba, dla moich maluchów niekoniecznie ;) Ale to był pierwszy raz, następnym razem będę mądrzejsza.

W nadchodzącym zimowym sezonie raczej się nigdzie nie wybierzemy no bo jak :/ Ewentualnie w nasze góry świętokrzyskie na jeden dzień tylko.
No, tylko, że ja do tego patriotką taką jestem, że się nigdzie z Polski ruszyć nie chcę. Więc gdyby się tak dało Polskę na południe przeciągnąć, to chętnie :happy:

Karelka super :) chyba najlepsza rzecza jest oglądanie tkich maleńkich ubranek :)

A ja juz w domu po obciążeniu glukoza. Zle nie bylo, troche słodkie ale idzie wypic, ale zrobly mi w jakims plastikowym kubku i czułam ten plastik z tego kubka i to mnie pierwsza godzinę męczyło i siedzialam na dworze pod laboratorium chociaż nie bylo za cieplo hehe :D w środku mi bylo za duszno i slabo :) ale dalam rade !!!:):)

Karelka super :) chyba najlepsza rzecza jest oglądanie tkich maleńkich ubranek :)

A ja juz w domu po obciążeniu glukoza. Zle nie bylo, troche słodkie ale idzie wypic, ale zrobly mi w jakims plastikowym kubku i czułam ten plastik z tego kubka i to mnie pierwsza godzinę męczyło i siedzialam na dworze pod laboratorium chociaż nie bylo za cieplo hehe :D w środku mi bylo za duszno i slabo :) ale dalam rade !!!:):)
super!!!! mowilam, ze zle nie bedzie

a wczoraj babe opierdzielilam pod pepco, kuzwa zaparkowala i miala od groma miejsca przed soba a stanela tak ze mnie zablokowala, ja ze mialam gdzie wycofac to wycofalam a ta kretynka sie cofnelado auta i tez wycofala!!! wyszlam z auta i mowie przepraszam, ale ja odjechalam do tylu poniewaz pani mnie zablokowala a pani znow wycofuje!! malo ma pani miejsca przodu?! no ku*wa mac no...a ona aha no tak, a ja mowie Boze widzisz a nie grzmisz

Ostatnia edycja:
zdalam sobie dzis sprawe ze podziwiam wszystkie ciezarowki ktore pracuja w ciazy!!! serio!
przepracowalam dzis 6 godzi i prawie wyzionelam ducha. nadmieniam ze praca byla biurowa.

ej dostalam jakiejs wysypki na czole. czy to moze byc cos groznego? za 2 dni jade na mazury wiec nie wiem czy to olac bo hormony czy pedzic do deramtologa???

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

zdalam sobie dzis sprawe ze podziwiam wszystkie ciezarowki ktore pracuja w ciazy!!! serio!
przepracowalam dzis 6 godzi i prawie wyzionelam ducha. nadmieniam ze praca byla biurowa.

ej dostalam jakiejs wysypki na czole. czy to moze byc cos groznego? za 2 dni jade na mazury wiec nie wiem czy to olac bo hormony czy pedzic do deramtologa???

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja siebie podziwiam :D ale jeszcze miesiac uff, a mialas juz taka wysypke?

reklama
Do góry