reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tadam !!! Dzień dobry . O 15 zobaczę swoje dzieCiątko :-)! :-) :-)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kciukasy zaciśnięte!!!! :)

A ja dzisiaj pierwsza noc bez synka i spałam jak księżniczka!!! Teraz Idę wziąć prysznic, ogarne domek, napiszę pracę i wieczorem do kina!!!!!! Jupi!!!

reklama
Dzień dobry!
u nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco:)

a do mnie dziś przyjedzie paczka od siostry:) Ciuszki i inne pierdołki dla małego:) Paka waży 26kg- wiecie ile to oglądania i "ojejowania" nad każdą rzeczą?! :] nie mogę się doczekac:)
No ja tak miałam w pierwszej ciąży. Dostałam mnóstwo ciuszków od rodziny i znajomych. Od kolegi mojego D na jeden raz 11 toreb... było trochę przeglądania, nie powiem :happy:

Dzień dobry!

No ja tak miałam w pierwszej ciąży. Dostałam mnóstwo ciuszków od rodziny i znajomych. Od kolegi mojego D na jeden raz 11 toreb... było trochę przeglądania, nie powiem :happy:
ja dostalam dwie duzzzzeee paki, wszystko na chlopca jak wiadomo, swoje mam duza torbe co ja kupilam i co mam z pierwszej ciazy i sie uzbieralo, ale i tak duzo trzeba dokupic

O super macie z tymi pakami.
Ja sama kompletuje od zera.
Radości i tak jest przeogromna.
Kombik i fotelik samochodowy jest takze może sie i w listopadzie rodzic poradzimy sobie.
ja czekam az bratanica przestanie korzystac z fotelika i go dostane, potem reszte odkupie od bratowej bo za darmo nie chce, choc czesc jej dam bo ona nowe drogie hustawki i bujaki kupowala

ja dostalam dwie duzzzzeee paki, wszystko na chlopca jak wiadomo, swoje mam duza torbe co ja kupilam i co mam z pierwszej ciazy i sie uzbieralo, ale i tak duzo trzeba dokupic
Ja w pierwszej ciąży dostałam już od wszystkich od których mogłam dostać, więc teraz już pewnie nic nie dostaniemy. Muszę kilka rzeczy dokupić, bo jak przeglądałam, to jednak dużo rzeczy już poniszczonych, a chciałabym, żeby młodszy też miał coś ładnego.

u mnie bratowa rodzi w polowie sierpnia chłopca, wiec ciuszki będziemy mieli od nich, ale i tak nie daruje sobie i pokupuje cos "specjalnie" dla maluszka echh zakupy:rofl2: cudny czas :)

O super macie z tymi pakami.
Ja sama kompletuje od zera.
Radości i tak jest przeogromna.
Kombik i fotelik samochodowy jest takze może sie i w listopadzie rodzic poradzimy sobie.
U mnie to samo, kompletowac będę od podstaw. już mnie korci, jejuniu co bym tylko ta płeć znała [emoji6]
W sierpniu jadę do primarka obkupić chłopaków do szkoły, nie widzę innej opcji abym coś dla dzidziusia nie kupiła [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Ja w pierwszej ciąży dostałam już od wszystkich od których mogłam dostać, więc teraz już pewnie nic nie dostaniemy. Muszę kilka rzeczy dokupić, bo jak przeglądałam, to jednak dużo rzeczy już poniszczonych, a chciałabym, żeby młodszy też miał coś ładnego.
pewnie nie odbieraj sobie tej przyjemnosci z zakupow :)

Do góry