reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzisiaj mnie kłuli a jutro wreszcie połówkowe:)

Specjalnie zaprosiłam rodziców, żeby dzisiaj przyjechali, jutro posiedzieli z małą a my z mężem będziemy mogli razem jechać na USG. Niestety w domu sajgon a po ciężkiej nocy jestem niewyspana... Mała miała późno drzemkę i długo nie mogła usnąć w domu a ja nie miałam jak posprzątać. Ale może dzisiaj damy radę.

Dziewczyny strasznie współczuję wam zlego dzieciństwa i przeżyć z alkoholikami. Ale Wy zakładacie/macie własne rodziny w których dorastać i rozwijać mogą się dzieci wolne od uzależnień, szczęśliwe i kochane. Życzę wam szczęśliwej przyszłości:)

ja teraz za każdym razem z zakupów wracam z czymś dla Małego:) Nie mogę się powstrzymać, a że teraz jestem świeżo po wypłacie to jeszcze wykupiłam pół internetu <lol> :D czekam na moje przesyłki!

uwielbiam te małe ciuszki i akcesoria. Mogłabym je codziennie układać i przeglądać. A mój Dominiś wczoraj wieczorem tak mnie skopał, że aż myślałam, że dzieje się coś złego. Ale po raz pierwszy jakby zareagował na moje "pukanie w brzuszek" - ponaciskałam delikatnie w jednym miejscu, a on mi odkopał:)
Może to przypadek, ale ucieszyłam się nieziemsko :D

Dziś też już dokazuje. Na dworze jakby się chwilowo przejaśniało - lecę więc zaraz na spacerek.

Mojebobe super szykuje sie Wam fajne jutro ♥

K8sad no i git masz z głowy

Wyprzedaże w pl dla niemowlaków to jakas kpina w smyku wojciku hm ledwo -30 i zostalo same 50 56 i cenowo bez szalu pajace 39/49 Zara jest jeszcze lepsza bo nie ma przecen na pajace 79 zeta jakies dwupacki bodziakow 59 hehe .

Uf, ja od rana w szpitalu na badaniach. Słuchaliśmy bicia serducha, badanie gin. z pobraniem posiewu, teraz szkolenie dla pan z cukrzycą ciążową i jeszcze podobno usg ma być i spotkanie z dietetykiem:) Kanapki przynajmniej dali ;) wymęczona jestem. Spaaaaać!

Spokojnego dnia mamusie.

reklama
Do góry