reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tadam !!! Dzień dobry . O 15 zobaczę swoje dzieCiątko :-)! :-) :-)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kciukasy zaciśnięte!!!! :)

A ja dzisiaj pierwsza noc bez synka i spałam jak księżniczka!!! Teraz Idę wziąć prysznic, ogarne domek, napiszę pracę i wieczorem do kina!!!!!! Jupi!!!

reklama
Dzień dobry!
u nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco:)

a do mnie dziś przyjedzie paczka od siostry:) Ciuszki i inne pierdołki dla małego:) Paka waży 26kg- wiecie ile to oglądania i "ojejowania" nad każdą rzeczą?! :] nie mogę się doczekac:)
No ja tak miałam w pierwszej ciąży. Dostałam mnóstwo ciuszków od rodziny i znajomych. Od kolegi mojego D na jeden raz 11 toreb... było trochę przeglądania, nie powiem :happy:

Dzień dobry!

No ja tak miałam w pierwszej ciąży. Dostałam mnóstwo ciuszków od rodziny i znajomych. Od kolegi mojego D na jeden raz 11 toreb... było trochę przeglądania, nie powiem :happy:
ja dostalam dwie duzzzzeee paki, wszystko na chlopca jak wiadomo, swoje mam duza torbe co ja kupilam i co mam z pierwszej ciazy i sie uzbieralo, ale i tak duzo trzeba dokupic

O super macie z tymi pakami.
Ja sama kompletuje od zera.
Radości i tak jest przeogromna.
Kombik i fotelik samochodowy jest takze może sie i w listopadzie rodzic poradzimy sobie.
ja czekam az bratanica przestanie korzystac z fotelika i go dostane, potem reszte odkupie od bratowej bo za darmo nie chce, choc czesc jej dam bo ona nowe drogie hustawki i bujaki kupowala

ja dostalam dwie duzzzzeee paki, wszystko na chlopca jak wiadomo, swoje mam duza torbe co ja kupilam i co mam z pierwszej ciazy i sie uzbieralo, ale i tak duzo trzeba dokupic
Ja w pierwszej ciąży dostałam już od wszystkich od których mogłam dostać, więc teraz już pewnie nic nie dostaniemy. Muszę kilka rzeczy dokupić, bo jak przeglądałam, to jednak dużo rzeczy już poniszczonych, a chciałabym, żeby młodszy też miał coś ładnego.

u mnie bratowa rodzi w polowie sierpnia chłopca, wiec ciuszki będziemy mieli od nich, ale i tak nie daruje sobie i pokupuje cos "specjalnie" dla maluszka echh zakupy:rofl2: cudny czas :)

O super macie z tymi pakami.
Ja sama kompletuje od zera.
Radości i tak jest przeogromna.
Kombik i fotelik samochodowy jest takze może sie i w listopadzie rodzic poradzimy sobie.
U mnie to samo, kompletowac będę od podstaw. już mnie korci, jejuniu co bym tylko ta płeć znała [emoji6]
W sierpniu jadę do primarka obkupić chłopaków do szkoły, nie widzę innej opcji abym coś dla dzidziusia nie kupiła [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Ja w pierwszej ciąży dostałam już od wszystkich od których mogłam dostać, więc teraz już pewnie nic nie dostaniemy. Muszę kilka rzeczy dokupić, bo jak przeglądałam, to jednak dużo rzeczy już poniszczonych, a chciałabym, żeby młodszy też miał coś ładnego.
pewnie nie odbieraj sobie tej przyjemnosci z zakupow :)

Do góry