reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja w pierwszej ciąży dostałam już od wszystkich od których mogłam dostać, więc teraz już pewnie nic nie dostaniemy. Muszę kilka rzeczy dokupić, bo jak przeglądałam, to jednak dużo rzeczy już poniszczonych, a chciałabym, żeby młodszy też miał coś ładnego.
moja Zu dużo ulewała i nie wszystko się doprało. Też muszę kilka rzeczy dokupić.

U mnie to samo, kompletowac będę od podstaw. już mnie korci, jejuniu co bym tylko ta płeć znała [emoji6]
W sierpniu jadę do primarka obkupić chłopaków do szkoły, nie widzę innej opcji abym coś dla dzidziusia nie kupiła [emoji7][emoji7][emoji7]

O matko joshi, nie mowi się Primark, ale PriMANI :D ni bo to Armanii dla klasy średniej :D

We wrześniu będę w UK to też nakupie ciuchów ;)

U mnie to samo, kompletowac będę od podstaw. już mnie korci, jejuniu co bym tylko ta płeć znała [emoji6]
W sierpniu jadę do primarka obkupić chłopaków do szkoły, nie widzę innej opcji abym coś dla dzidziusia nie kupiła [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie to samo wszystko od podstaw :D Primaniego mam obok pracy, takzeee teeen ;) Teraz sa mega fajne wyprzedaze w UK w next, zara itd, naprawde mozna za grosze fajne ciuszki dorwac. Ostatnio widzialam cuudne kombiki w Tkmaxx, ale same dla dziewczynek :( Poojojowalam do wieszakow i tyle :p
Wczoraj kupilam lozeczko dla Jasia, trzeba je przemalowac i zamowie materac bo ten, ktory byl w nim z automatu jakos mnie nie przekonuje.

Ja dzisiaj pierwszy raz w pracy po dosc dlugim czasie :O Az dziwnie bylo sie rano umalowac i ladnie ubrac, bo przez ponad 10 dni biegalam w dresie albo pizamie.
W poniedzialek jedziemy do Polski <3 az mnie ciarki przechodza na sama mysl!!!!

Milego dzionka Laseczki :))

reklama
Do góry