reklama
elifit
Moderatorka
Dzień dobry,
Ale u nas lejeeee szoook, ledwo do pracy dotarłam, musiałam założyć buty sportowe co bym nie przemokła.
Wszysctkie dziewczyny z ciężkim dzieciństwem tulam, jesteśmy dzięki temu silniejsze, mądrzejsze i zawsze damy radę w życiu :*
Moja Zu przespała noc więc jestem wyspana, woła także siku na kibelek, chodzimy w jednej pieluszce cały dzień postępy postępy A dziś po pracy, jak przestanie naparzać deszczem, jadę na zakupy dzieciowe, majtki skarpetki itp. Kupię też coś Lilce vel Marysi
Miłego piątku
Ale u nas lejeeee szoook, ledwo do pracy dotarłam, musiałam założyć buty sportowe co bym nie przemokła.
Wszysctkie dziewczyny z ciężkim dzieciństwem tulam, jesteśmy dzięki temu silniejsze, mądrzejsze i zawsze damy radę w życiu :*
Moja Zu przespała noc więc jestem wyspana, woła także siku na kibelek, chodzimy w jednej pieluszce cały dzień postępy postępy A dziś po pracy, jak przestanie naparzać deszczem, jadę na zakupy dzieciowe, majtki skarpetki itp. Kupię też coś Lilce vel Marysi
Miłego piątku
u nas cudne slonko i bedzie cieplo, chyba moj wczorajszy deszcz poszedl do CiebieDzień dobry,
Miłego piątku
elifit
Moderatorka
to w sumie dzięki za niego, niech podlewa mi kwiatki w ogródkuu nas cudne slonko i bedzie cieplo, chyba moj wczorajszy deszcz poszedl do Ciebie
u nas sie wieczorem zbieralo na znow na deszcz, ale jak tak sie rozeszloto w sumie dzięki za niego, niech podlewa mi kwiatki w ogródku
u nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco
a do mnie dziś przyjedzie paczka od siostry Ciuszki i inne pierdołki dla małego Paka waży 26kg- wiecie ile to oglądania i "ojejowania" nad każdą rzeczą?! :] nie mogę się doczekac
a do mnie dziś przyjedzie paczka od siostry Ciuszki i inne pierdołki dla małego Paka waży 26kg- wiecie ile to oglądania i "ojejowania" nad każdą rzeczą?! :] nie mogę się doczekac
ja dostalam kilka paczek ostatnio i tylko ojej jakie to piekne, jakie slodkieu nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco
elifit
Moderatorka
ojejowanie to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy w ciąży
Mnie to czeka w niedziele wieczorem, szwagier przyjeżdża w delegacje do Polski i cały samochód ma być zapakowany od siostry powoli zaczyna się kompletowanie wyprawkiu nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
reklama
sancia880
Fanka BB :)
Tadam !!! Dzień dobry . O 15 zobaczę swoje dzieCiątko :-)! :-) :-)
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom