reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry,
Ale u nas lejeeee szoook, ledwo do pracy dotarłam, musiałam założyć buty sportowe co bym nie przemokła.

Wszysctkie dziewczyny z ciężkim dzieciństwem tulam, jesteśmy dzięki temu silniejsze, mądrzejsze i zawsze damy radę w życiu :*

Moja Zu przespała noc więc jestem wyspana, woła także siku na kibelek, chodzimy w jednej pieluszce cały dzień :) postępy postępy :) A dziś po pracy, jak przestanie naparzać deszczem, jadę na zakupy dzieciowe, majtki skarpetki itp. Kupię też coś Lilce vel Marysi :D

Miłego piątku

Dzień dobry,
Ale u nas lejeeee szoook, ledwo do pracy dotarłam, musiałam założyć buty sportowe co bym nie przemokła.

Wszysctkie dziewczyny z ciężkim dzieciństwem tulam, jesteśmy dzięki temu silniejsze, mądrzejsze i zawsze damy radę w życiu :*

Moja Zu przespała noc więc jestem wyspana, woła także siku na kibelek, chodzimy w jednej pieluszce cały dzień :) postępy postępy :) A dziś po pracy, jak przestanie naparzać deszczem, jadę na zakupy dzieciowe, majtki skarpetki itp. Kupię też coś Lilce vel Marysi :D

Miłego piątku
u nas cudne slonko i bedzie cieplo, chyba moj wczorajszy deszcz poszedl do Ciebie :D

u nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco:)

a do mnie dziś przyjedzie paczka od siostry:) Ciuszki i inne pierdołki dla małego:) Paka waży 26kg- wiecie ile to oglądania i "ojejowania" nad każdą rzeczą?! :] nie mogę się doczekac:)

u nas wczoraj popadało, w nocy zagrzmiało, a teraz jest mokro i nieprzyjemnie, ale nie narzekam, bo przynajmniej nie gorąco:)

a do mnie dziś przyjedzie paczka od siostry:) Ciuszki i inne pierdołki dla małego:) Paka waży 26kg- wiecie ile to oglądania i "ojejowania" nad każdą rzeczą?! :] nie mogę się doczekac:)
ja dostalam kilka paczek ostatnio i tylko ojej jakie to piekne, jakie slodkie :D

Mnie to czeka w niedziele wieczorem, szwagier przyjeżdża w delegacje do Polski i cały samochód ma być zapakowany od siostry :) powoli zaczyna się kompletowanie wyprawki :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry